Inga beiga morsor

Share

24. Höll i trösan alla göttegömmor!!!

I dagens avsnitt snackar tjejerna ikapp om vad dem har gjort den senaste veckan ~ och det var inte lite! Höll i trösan alla göttegömmor därute! 


För en av tjejerna erkänner äntligen att hon är en snobb. Och avslöjar den ena lyxgrejen efter den andra. Bla: hennes glamteam, vardagsmaten ifrån Sturehof och att hon alltid blir eskorterad in på nattklubb.


Medan den andra tycker att Sverige är för litet för henne - och nu är siktet inställt på att erövra fler länder! 


Senare i programmet: 


⁃ Kritiken ifrån Politikavsnittet betas igenom. 


⁃ Vad tycker Ellinors vänner om Melina egentligen…? 


⁃ Melina berättar både om sitt egna s*xliv - men också en smaskig story om en vän som kommer att muntra upp alla singlar därute!


⁃ En familjemedlem har fått ett återfall i sitt missbruk. 


⁃ Melina skickar iväg Ellinor & P på en dejtnight till restaurang Olli. Och på plats så tar Benjamin illa vid sig. 


⁃ Nu litar inte Ellinor på Melinas rekommendationer längre och tar tillfället i akt att ge henne både en och två kängor. 


⁃ Tjejerna träffas även på event, men varför sprang Melina och gömde sig i en skrubb för att snacka skit? 


⁃ Ellinor har äntligen bestämt sig för vad hon ska rösta på i riksdagsvalet. 


⁃ Varför uppstod det fullständig panik på Melinas kräftskiva (som Ellinor inte var bjuden till)?


⁃ Hippe-morsa, loppisar och betala inträde på nattklubb? Eh NEJ TACK!!


⁃ Veckans Röva handlar bla om alla känslor som blossar upp när ens barn ska skolas in på förskolan. 


Inga Beiga Morsor bjuder alltså på ett väääldigt innehållsrikt avsnitt som ni absolut inte vill missa!

.

Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: 

@ingabeigamorsor 

@melina.criborn

@ellinorlofgren 

.

‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acast

www.silverdrakeförlag.se


Klippare:

Patrik Sundén

@patriksunden


Redaktör:

Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se

@marcustigerdraake


Koordinator: 

Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se

@victigerdraake

More Episodes

11/16/2022

34. Farsdag in my ass!

Det har varit Farsdag, och tjejerna gråter över egna erfarenheter, samtidigt som dem gör bort sig i sina firanden för deras egna män. Ellinor lackar ur på att P alltid vill få henne att testa ny mat, och Melina flippar på Jacob för att hon tvingades ta sig ut ur lägenheten för presentinköpet. Melina avslöjar hur det gick med husköpet. Blir det en flytt till Lidingö? Och Ellinor berättar om pinnen hon hade uppkörd i r*ven i många år… Och vad var det som fick henne att ta ut den? Det love-bombas hejvilt också! 80% av alla på Inga Beiga Morsor-middagen hade ADHD, och Ellinor insåg hur viktiga hennes gapande haggor till vänninor är för hennes egna självutveckling. Men vad hände egentligen på middagen? Vem höll tal? Varför kom dem hem 06? Och vad avslöjade Bianca för P som han inte visste om Ellinors ekonomi?Sist men inte minst så har Mama-galan har gått av stapeln! Men varför triggades Ellinor av sin bordsdam Penny Parneviks snack? Och vilka visdomsord bjussade SanneAlexandra på under den gemensamma lunchen på Ett Hem? Självklart snackas det läckage efter förlossningar och okvinnliga kvinnors kraft också! Enjoy!Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: @ingabeigamorsor @melina.criborn@ellinorlofgren .‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundén@patriksundenRedaktör:Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se@victigerdraake