Inga beiga morsor

Share

22. Bjudresor, bostadslösa & en begravning

Melina och Ellinor är tillbaka i studion efter 8 veckor! Men varför hängde dem inte under sommaren… Egentligen? En ville och en verkade ducka inbjudningarna. 


Tjejerna har som vanligt olika standard. Ellinor älskar Sverige och vill bara göra alldagliga grejer med familjen. Medan Melina har lyxat till det rejält och hängt med på Jacobs sommarturné och kört en 2 veckor lång influencerresa till Mallis. 


Ellinor har ändrat sig kring allt i vårt avsnitt om barnuppfostran och Melina erkänner att hon inte alltid säger vad hon egentligen tycker om Ellinors feministsnack. 


En av tjejerna har blivit bagare, en har hängt på Arlanda VIPen och en har varit på begravning för en familjemedlem. 


Ellinor har dessutom hunnit flytta, vara bostadslös, haft semester och hunnit flytta in igen! Och ja… Nu är det Melinas tur att gå igenom exakt samma resa! Hur glad tror ni gogöbben Jacob blev över detta? (Rätt svar: jätteglad för han blir aldrig arg). 


Ett längre avsnitt där ALLT kring tjejernas semester bockas av. Enjoy!

.

Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: 

@ingabeigamorsor 

@melina.criborn

@ellinorlofgren 

.

‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acast

www.silverdrakeförlag.se


Klippare:

Patrik Sundén

@patriksunden


Redaktör:

Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se

@marcustigerdraake


Koordinator: 

Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se

@victigerdraake

More Episodes

11/16/2022

34. Farsdag in my ass!

Det har varit Farsdag, och tjejerna gråter över egna erfarenheter, samtidigt som dem gör bort sig i sina firanden för deras egna män. Ellinor lackar ur på att P alltid vill få henne att testa ny mat, och Melina flippar på Jacob för att hon tvingades ta sig ut ur lägenheten för presentinköpet. Melina avslöjar hur det gick med husköpet. Blir det en flytt till Lidingö? Och Ellinor berättar om pinnen hon hade uppkörd i r*ven i många år… Och vad var det som fick henne att ta ut den? Det love-bombas hejvilt också! 80% av alla på Inga Beiga Morsor-middagen hade ADHD, och Ellinor insåg hur viktiga hennes gapande haggor till vänninor är för hennes egna självutveckling. Men vad hände egentligen på middagen? Vem höll tal? Varför kom dem hem 06? Och vad avslöjade Bianca för P som han inte visste om Ellinors ekonomi?Sist men inte minst så har Mama-galan har gått av stapeln! Men varför triggades Ellinor av sin bordsdam Penny Parneviks snack? Och vilka visdomsord bjussade SanneAlexandra på under den gemensamma lunchen på Ett Hem? Självklart snackas det läckage efter förlossningar och okvinnliga kvinnors kraft också! Enjoy!Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: @ingabeigamorsor @melina.criborn@ellinorlofgren .‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundén@patriksundenRedaktör:Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se@victigerdraake