Inga beiga morsor

Share

12. Bianca Ingrosso gästar!

**TRIGGERWARNING! Riskerar du att bli triggad av att lyssna på ett samtal om Biancas ätstörning, skippa mellan 04:19 till 16:45. Lider du av en ätstörning? Eller är du en orolig anhörig? Kontakta 1177 eller föreningen ”Frisk och Fri”. Hjälp finns att få*** 


Idag gästas Inga Beiga Morsor utav Bianca Ingrosso som är EXTREMT bjussig!! Kanske lite för bjussig t o m…? För kan detta avsnittet vara slutet på hennes och Melinas 18åriga vänskap…? 


Det blir tjafs, skrik och stelt men sanningen kom tillslut fram…Melina kallar Dino och Sammy för råttor och Bianca ger tillbaka med att säga allt hon stör sig på med Melina. 


Men varför ljuger Bianca så mycket? Och vad tycker Melina om Biancas förhållande egentligen? Om hennes senaste abort? Ätstörning? Nya ”vänner”? Och nyrika liv?  


Medan dom gamla bästisarna bråkar så flikar Ellinor emellanåt in med tuffa frågor och fördomar som hon (och lyssnarna!) har om Bianca. 


⁃ Hur mycket äger Phillippe utav den nya lägenheten? 

⁃ Varför reser dom aldrig ihop själva? 

⁃ Hur mycket fick hon för CAIA försäljningen? 

⁃ Vad stör hon sig på med andra influencers? 

⁃ Shoppar hon för mer än 100 K i månaden?

⁃ Vill hon förlova sig eller gifta sig snart?

⁃ Tänder hon på killar och tjejer?

⁃ Varför dödade mamma Pernilla Biancas hund? 

⁃ Äter hon all mat du lägger ut på Instagram?

⁃ Vad triggar hennes ätstörning på IG? Och vad kan man säga och INTE säga som anhörig? 

⁃ Har Pernilla dödat Biancas hund? 

⁃ Vilka gäster kommer till hennes nya Talkshow? 


Allt detta och en massa massa mer snack om SEX, PENGAR, SVEK och FAMILJEDRAMAN. 


Missa inte detta! Eller att följa vårt IG konto för behind the scenes material.

.

Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: 

@ingabeigamorsor 

@melina.criborn

@ellinorlofgren 

.

‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acast

www.silverdrakeförlag.se


Klippare:

Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se

@marcustigerdraake


Redaktör: 

Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se

@victigerdraake


.

Bumbers (Jinglar och låtar under avsnittet):

More Episodes

11/16/2022

34. Farsdag in my ass!

Det har varit Farsdag, och tjejerna gråter över egna erfarenheter, samtidigt som dem gör bort sig i sina firanden för deras egna män. Ellinor lackar ur på att P alltid vill få henne att testa ny mat, och Melina flippar på Jacob för att hon tvingades ta sig ut ur lägenheten för presentinköpet. Melina avslöjar hur det gick med husköpet. Blir det en flytt till Lidingö? Och Ellinor berättar om pinnen hon hade uppkörd i r*ven i många år… Och vad var det som fick henne att ta ut den? Det love-bombas hejvilt också! 80% av alla på Inga Beiga Morsor-middagen hade ADHD, och Ellinor insåg hur viktiga hennes gapande haggor till vänninor är för hennes egna självutveckling. Men vad hände egentligen på middagen? Vem höll tal? Varför kom dem hem 06? Och vad avslöjade Bianca för P som han inte visste om Ellinors ekonomi?Sist men inte minst så har Mama-galan har gått av stapeln! Men varför triggades Ellinor av sin bordsdam Penny Parneviks snack? Och vilka visdomsord bjussade SanneAlexandra på under den gemensamma lunchen på Ett Hem? Självklart snackas det läckage efter förlossningar och okvinnliga kvinnors kraft också! Enjoy!Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: @ingabeigamorsor @melina.criborn@ellinorlofgren .‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundén@patriksundenRedaktör:Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se@victigerdraake