Latest episode

 • #128: Från Iowa till Toronto (via Brygge)

  42:06
  Det här blev ju inte riktigt som det var tänkt. Nya hybridmotorer och allt bäddade för en spännande ny tidsålder även på ovalbanor. Men den nya asfalten på Iowa Speedway ledde till ett visst antiklimax. Trots detta blev det en dubbelseger för Penske när Scott McLaughlin och Will Power körde hem varsin seger i helgens double header. För svenskt vidkommande blev helgen en blandad kompott. Jacob och Ronnie (på länk från belgiska Brygge) analyserar båda racen i Iowa och går igenom förutsättningarna inför nästa helgs race i Toronto.

More episodes

View all episodes

 • #127: A long time coming

  44:47
  Det var väl ändå på tiden! Hybrideran påbörjas i IndyCar och vi i Indypodden ger oss på ett försök att förstå oss på vad det här innebär för framtiden. Vi tittar såklart också lite extra på svenskarnas framfart på Mid-Ohio, Dale Coynes pågående förarrockader och vad som var nyckeln till seger helgen som var. Vi blickar självklart också framåt emot kommande helgs double-header på Iowa Speedway! Och inte minst: hur tacklar Ronnie av Jacobs quiz den här gången?
 • #126: Ny energi

  35:39
  Ny energi anländer till IndyCar, efter många om och men! Efter 4000 testmil gör nu hybrideran intåg när cirkusen kommer till Mid-Ohio Sports Car Course till helgen. Många ovissheter och frågetecken finns det att reda ut och vissa svar får vi nog först efter loppet – men det ser vi fram emot! Vi quizar och tippar och gissar oss igenom detta avsnitt 126 av Indypodden!
 • #125: Kollektivt hjärnsläpp 🤯

  44:35
  Vad menar vi nu? Kollektivt hjärnsläpp, hur? Laguna Seca bjöd oss på en spännande tävling, där några av förarna fick sig ett fint resultat som serverat på silverfat. Och vem är egentligen IndyCars mest perfekta förare? Kan det vara så att ett av IndyCars mest berömda stall alls inte är förtjänt av ett sådant epitet? Och vem av de svenska förarna är bäst på plattityder? Ja, vi försöker utröna det mesta som hände före, under och efter Montereys Grand Prix.
 • #124: Tillbaka till korkskruven

  46:31
  Det svänger snabbt i IndyCar. Detta får Indypodden erfara i dagens avsnitt, på ett tämligen oväntat sätt. Innan detta går vi igenom IndyCar-förarnas bravader på Le Mans 24-timmar från helgen som var, och så blickar vi framåt mot vad som väntar på Laguna Seca. Vi går också igenom vad seriens nya TV-kontrakt kan komma att innebära, innan vi träffas av ett bombnedslag i form av en förarnyhet. Det svänger som sagt snabbt i IndyCar, lyssna bara!
 • #123: Ups and downs på Road America

  01:03:15
  Road Americas GP blev ett prov på viljestyrka från IndyCar-fältet. Vem ville mest ta fördel av overcutten? Vem ville vara aggressivast i starten? Vem ville undvika de röda däcken? Från Linus Lundqvists pole position och IndyNXT, till Felix Rosenqvists bränslesparande och Le Mans – Indypodden 123 är ett fullspäckat avsnitt!
 • #122: And it was all yellow

  42:45
  IndyCar-fältet såg gult i helgen. Det var som om man fällt ner ett gult skynke inför förarnas ögon. Många kod gul-situationer. Men ni vet som man säger, när livet ger en citroner, gör lemonad! Det är vad Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist lyckades göra i det kaosartade loppet på Detroits gator! Vi ser också fram emot nästa klassiker på kalendern: Road America. Gotta Keep Movin’, som Detroits bästa rockband MC5 säger...