Share

Indre bane

Sportsrevyen er historie, men Indre bane lever.


Latest episode

 • 15. Kenneth tror mest på Sandefjord, Ole Gustav tror mest på Norge og Jens tror nye øvelser er bra for kombinertsporten

  45:45
  Dorthea er tilbake etter å ha tilbragt en dag på akutten i Sverige, men konkluderer med at det neppe finnes medisin sterk nok til å hjelpe IK Start. Hvilket av bunnlagene i Eliteserien finner den rette kuren før søndagens nervepirrende nedrykksdrama og er virkelig alle norske fotballinteresserte så opptatte av Vålerenga som det Vålerenga selv skal ha det til? Suksesstrener Ole Gustav Gjekstad har tro på norsk suksess i håndball-VM, men advarer mot spesielt én annen gullkandidat. Og Jens Lurås Oftebro vant sesongens første verdenscuprenn i kombinert. Nå er han klar for nye konkurranser på hjemmebane i helgen, men først må han gjøre unna eksamen og en liten opptreden hos oss.

More episodes

View all episodes

 • 14. Historisk klubb med historisk straff, Kristina er klar for VM på hjemmebane og Camilla håper å ta med kongepokalen på julebord

  35:23
  Sjukdom herjer redaksjonen, men the show must go on. Everton er trukket ti poeng i straff; hva får det å si for de stolte blå og hva med de andre klubbene i Premier League? Kristina Novak rakk akkurat å komme tilbake fra skade før håndballjentenes VM-tropp skulle tas ut. Nå oppfylles drømmen om mesterskap på hjemmebane. Og Camilla Linberg har en fortid i LSK og Lyn; nå venter cupfinale for Rosenborg mot Vålerenga.
 • 13. Den store Glimt-praten, VIF-kapteinens dramatiske dager og Dovre-jenta som kan bli vår neste store skiskytterstjerne

  01:05:21
  Ingibjörg Sigurdardottir måtte lade opp til gullkamp samtidig som familien på Island ble evakuert. Det har med andre ord vært noen helt spesielle dager for VIFs kaptein. Dagen etter VIF-damene sikret toppserietittelen, vant Bodø/Glimt et nytt seriegull, det tredje på fire sesonger. Vi spør rett og slett: Hva nå Glimt? Og Juni Arnekleiv imponerte da hun ble hivd inn på VM-sprinten sist vinter. Nå er skiskytteren fra Dovre inne på elitelandslaget, vant fellesstarten under sesongåpningen på Sjusjøen i helgen og i neste uke er det verdenscupåpning i Østersund.
 • 12. Mot alle odds: Banesyklist i verdensklasse og Kåffa i Eliteserien

  47:17
  Det kalles et mirakel og en eventyrhistorie, men på Ekeberg vet de at hardt arbeid ligger bak KFUMs opprykk til Eliteserien. Anita Stenberg har klart å etablere seg i verdenstoppen i banesykling og drømmer om medalje i Paris-OL neste år. Og det blir personlig for Dorthea når vi snakker om innføring av halsbeskyttelse for hockeyspillere etter et tragisk dødsfall på isen i Storbritannia.
 • 11. Her kommer den kalde fine tida

  01:16:04
  Alpinisten Henrik Røa forteller om skrekkfallet i Kitzbühel i januar og hvordan det er å satse videre utenfor landslaget. Anna Odine Strøm fikk sitt virkelige gjennombrudd i hoppbakken forrige sesong, med tre verdenscupseirer og tre medaljer i VM i Planica. Hvordan følger hun opp suksessen? Og det drar seg virkelig til i Eliteserien med fem serierunder igjen: Dorthea synes ikke det er like gøy å være Viking-supporter lenger, selv om laget ligger på andreplass. Gøy er det definitivt ikke i Trondheim heller, mens tromsøværingene egentlig kun frykter at suksesstrener Gaute Helstrup skal la seg lokke til større og rikere klubber.
 • 10. Supertalentet som flyttet til Belgia, tennisens bad boys finner hverandre og Norges heteste derby

  01:05:06
  De fleste kjenner Dorthea som tennisekspert, men egentlig ville hun satse på hesteryggen. Den ekspertisen kommer godt med når vi har med oss sprangrytter Jenny Krogsæter direkte fra stallen i Belgia. Kommentator Kenneth Fredheim og tidligere VIF-kaptein Jonatan Tollås Nation snakker om søndagens oppgjør mellom Lillestrøm og Vålerenga – og hva er egentlig galt med herrelandslaget i fotball? 
 • 9. Det årna sæ for FFK, Bienvenido a Ullevaal, Nadal gjør comeback og opprør i internasjonal boksing

  56:11
  Denne uka har vi besøk av Fredrikstad-ekspert Dag Solheim som kan glede seg over at laget fra plankebyen er tilbake i Eliteserien i 2024. Spania-ekspert Petter Veland oppdaterer oss på stå før søndagens kamp på Ullevaal. Og mot et storpolitisk bakteppe kjemper boksing for sin eksistens som OL-gren i framtida.