Share

Ihanat Ipanat

Ihanat Ipanat -podcastin tarkoitus on olla mentori jolta voi kysyä kun omakin sormi tuntuu menevän suuhun.


Latest episode

 • 12. Uusperheen pelisäännöt

  25:09
  Uusperhe on melkein uusi normi tänä päivänä, mutta se ei tarkoita että sopeutuminen uuteen arkeen olisi yhtään helpompaa. Tässä jaksossa uusperheen haasteita lähestytään useasta näkökulmasta. Kiva, että olet mukana kuuntelemassa!

More episodes

View all episodes

 • 11. Opeta lapselle turvataitoja

  23:59
  Tässä jaksossa käydään läpi mm. turvataidot, eli miten opettaa lapselle, että lapsen keho on hänen omansa, eikä siihen saa kukaan muu koskea ilman lupaa. Puhutaan myös siitä miten kertoa lapsille mistä vauvat tulevat. Kiva että olet mukana kuuntelemassa!
 • 10. Vanhempi voittaa hankalatkin tunteet

  32:20
  Tässä jaksossa keskitymme aiheeseen “Vanhemman hävettävät ja vaikeat tunteet”. Tärkeä aihe, jonka ympärillä on tullut teiltä kuulijoilta paljon kysymyksiä.
 • 9. Ihana kamala suku

  31:04
  Nyt on vuorossa erikoisjakso aina yhtä tunteita herättävästä teemasta: Ihana mutta kamala suku :) Vierasjuontajana Meidän Perhe ja Vauva-lehtien päätoimittaja Maija Koski.
 • 8. Ura + perhe = mahdollista?

  27:55
  Mietitkö usein miten saat arkipalapelin toimimaan? Kuuntele Ihanat Ipanat podcastin Ura & Perhe -jakso! Toivomme että helpottaa kuulla että et ole yksin. Saat inspiraatiota ja lohdutusta kun kuulet miten muut hoitavat arkensa ja mitä neuvoja Väestöliiton ihanat asiantuntijat antavat matkaan. Tsemppiä teille kaikille! 
 • 7. Vahva tahto ja uhmaikä

  40:18
  Tänään ohjelmassa mm. lasten raivokohtauksia, kun eivät saa tarpeeksi huomiota. Lisäksi käsitellään lasten eroahdistusta.
 • 6. Intohimo parisuhteessa ruuhkavuosien aikana

  48:20
  Runsaiden kysymysten vuoksi omistamme koko kuudennen jakson teemalle seksi ja sen puute.