Share

Idas dagbok

Jeg heter Ida. Jeg er 28 år, har mann og barn og kommer ikke til å bli frisk av kreften jeg lever med. I seks episoder får du min radiodagbok med tanker, opplevelser og samtaler med meg og de rundt me


Latest episode

 • 7. Døden

  05:11
  Ida døde natt til 25 april 2016. I begravelsen var det hundrevis av rosa hjerteballonger. Etter hennes ønske ble de sluppet til himmels. I denne siste episoden snakker hun om å dø.

More episodes

View all episodes

 • 6. Ventesorg

  16:00
  Ventesorg er et ganske nytt ord, som handler om sorgen som oppnår når du eller en av dine går inn i livets sluttfase. "Håpet" er ikke der lengre og man venter på at det unngåelige skal skje. Usikkerheten og alle følelsene, spørsmålene man har i fasen mellom å vente på at noen skal dø og sorgen man går i møte.
 • 5. Hva nå?

  17:05
  Før hadde Ida store mål om hva hun skulle jobbe med og hvor mange barn hun skulle ha. Hvilke mål skal hun sette seg nå, når hun vet hun ikke har så lenge igjen?
 • 4. Når mamma har kreft

  13:53
  Solveig, datteren til Ida, om å ha en mamma med kreft. Og Ida om å ha henne datter hun ikke får se vokse opp.
 • 3. Er det håp i nye kreftmedisiner?

  19:43
  Ida skal til kontroll og håper kreften ikke har spredd seg. Hun snakker med legen sin om nye kreftmedisiner og hvilke muligheter de gir.
 • 2. Kreft, kjærlighet og sex

  18:39
  Ida og mannen hennes Tom Sverre snakker om hva som skjer med dem som mann og kone når man er alvorlig syk av kreft. Hva skjer med kjærligheten og hva skjer med sexlivet? Og hvordan kan man snakke om det på best mulig måte?
 • 1. Ida og mormor om tid og hvor mye de har av den

  17:20
  Ida er 28 år og har kreft. I denne episoden snakker hun med sin mormor om hvordan det er å vite man ikke har så mye tid igjen.