Share

cover art for The great escape à la Rickard Gustafsson

InnebandySTHLM - Podcasten

The great escape à la Rickard Gustafsson

Season 1, Ep. 41

Kvalen börjar nå sitt slut och snart vet vi precis vilka som har gått upp respektive åkt ur sina serier, eller bara hållit sig kvar. Det blir lite fokus på de matcherna som varit under senaste veckan, men framförallt fokus på avsnittts gäst Rickard Gustafsson, tränare i Djurgården Innebandys herrlag. Vi pratar om hans tid i Tullinge, vad hände i Ackers? och hur gör man en Great escape à la Rickard Gustafsson?


Medverkande:

Henrik Jitelius Järnbrand

Christoffer Fagerberg


Gäst:

Rickard Gustafsson

More episodes

View all episodes

 • 88. #88 Ingen vill vinna H2 och Hanell-show

  01:20:54
  Vi fortsätter att med spänning följa slutspurten av alla våra serier, vissa mer spännande en andra men med olik streckstrider som lever till fullo. Vi kikar på streckstriderna i samtliga serier, vilka vinner, vilka får gå till kval och vilka åker ur? Vi lägger lite extra fokus på seriefinalerna i Herrettan och damettan som kanske inte riktigt blev som vi trodde på förhand. Vi tackar för alla era frågor och besvara ett gäng av dessa och avslutar med Hiss och DIss!Trevlig lyssning
 • 87. #87 Era frågor, våra svar

  01:18:40
  Dags för ett nytt avsnitt och denna gång svara Henke och Stoffe på lyssnarfrågor. Det pratas JAS, Bajens potentiella Läggmatch i JAS, Korsbandsskador, Hallar, vilka som går upp från dam2an, Herr och damallsvenskan och mycket mera!
 • 86. #86 Damettan med Lundberg och Ek Meesin

  01:13:17
  Henrik är tillbaka och kör ett specialavsnitt om enbart damettan. Till sin hjälp har han Philip Lundberg från Vallentuna och Winston Ek Meesin från Hässelby. Vi tittar på deras lags prestation i år, damettan i stort med korta stopp på varje lag, olika frågor kopplade till damettan, och en spännande diskussion kring att spela 6 mot 5. Självfallet får båda ta ut sina drömsexor!
 • 85. #85 Örnarna och hajarna ger svar på tal

  01:02:14
  Dags för nytt avsnitt där Stoffe och Arvid pratar om Allsvenskorna och Herrettan. Specialavsnittet för damettan kommer fredag eftermiddag för de som undrar. I det här avsnittet analyseras Tyresös situation, Älvsjös starka vilja att avsluta snyggt. Kan vi kräva mer utav lag när det gäller att berätta om sina skador? Hässelby och Farsta ger sig in i leken på allvar efter att de blivit avskrivna tidigare och vi avslutar med veckans hiss och diss!
 • 84. #84 "Han går in i vilket SSL powerplay som helst"

  01:07:22
  Henrik är borta och då passar Christoffer och Arvid att köra ett litet avsnitt med olika påståenden och frågor. Det läggs både hyllningar och sågningar på samma spelare/lag, en lång utläggning om Kristensen faktiskt behöver använda fötterna eller inte och vad får Arvid att tappa det fullständigt?Det hinns med ett par lyssnarfrågor som det diskuteras friskt kring och till syvende sist, veckans hiss och diss!Ett litet speciellt avsnitt som går till höger, vänster, upp och ner , ja det är lite allt möjligt här. Trevlig lyssning!
 • 83. #83 Vissa saker gör du bara inte

  01:00:01
  Nytt avsnitt där Henrik, Arvid och Lukas kikar lite närmre på division 3 och 2. Vilka tabellstrider lever egentligen? Vi kikar på lite saker som dykt upp senaste tiden och det blir en hel del dissar idag
 • 82. #82 Vi är tillbaka

  01:09:50
  Efter lite uppehåll är vi nu tillbaka med ett nytt avsnitt där vi lägger fokus på SDF SM, lite nyheter och tittar på Allsvenskan och div 1. Hiss och diss är såklart med och ni får gärna tycka till om om det eller hiss eller diss på Henriks val.00:10:20 Herrettan00:29:00 Herrallsvenskan00:41:00 Damallsvenskan00:51:00 Damettan
 • 81. 81# Intervjupodden- DIF,JB och Älvsjö

  01:12:58
  Dags för ett nytt avsnitt! Den här gången bjuder vi på fem olika intervjuer för er att lyssna till. De första tre är med Isac Waltin, Gustav Hällgren och Elias Soinjoki som alla bytte från topplaget Haninge i HJJAS till direktkonkurrenten DIF. Hör nu deras version och gör er samlade bedömning av situationen. Sen träffar Stoffe Joachim Liikamaa som tränare JBs herrlag i allsvenskan och det avrundas med Jonas Gafvelin i Älvsjö.Hålltider hittar ni här :00:02:40 Isac Waltin - Djurgården Innebandy00:15:40 Gustav Hällgren - Djurgården Innebandy00:26:40 Elias Soinjoki - Djurgården Innebandy00:35:40 Joachim Liikamaa JB Innebandy00:52:00 Jonas Gafvelin - Älvsjö AIK
 • 80. #80 Jan Gustafsson - Stockholm P16

  01:01:28
  Nu är det dags att prata lite Stockholm P16 med deras headcoach Jan Gustafsson. Jan har en lång innebandyerfarenhet, vilket kommer märkas. Ett avsnitt som är lika mycket berikande som informativt kring den uttagna spelartruppen. Trevlig lyssning!