Share

cover art for 3. Priority shopping med House of Lola

House of Lola

3. Priority shopping med House of Lola

I denna podcast träffar Sandra tre stycken av våra fantastiska säljare på House of Lola. De pratar om varför de blev säljare, vilka fördelar de ser med att arbeta som säljare och varför de tycker att även du borde "hoppa på" och anta denna roliga utmaning :)

More episodes

View all episodes

 • 2. Stark vår med Annika Sjöö och Marie Andersson

  40:38
  House of Lolas försäljning- och marknadsansvariga Anna har träffat hälsoprofilen Annika Sjöö och kommunikationsexperten och coachen Marie Andersson för att samtala om att vara Stark – både fysiskt och mentalt men också tillsammans med andra. Välkomna att lyssna till ett nytt avsnitt av House of Lolas podd
 • 1. Lola träffar Project Playground

  17:24
  I detta avsnitt får ni lyssna på när vi möter Susanna från Project Playground. Vi får höra om det fantastiska arbete som Project Playground gör, både i Sydafrika och här i Sverige. Ett arbete som vi värdesätter otroligt högt och är otroligt stolta över att få vara en del av. Samtliga intäkter för denna, och även framtida, poddar går oavkortat till Project Playground och deras fortsatta arbete för en bättre framtid för utsatta barn.
 • Sommarsnack med Emma och Marie!

  37:38
  House of Lola önskar alla en riktigt fin sommar tillsammans med Emma Igelström och Marie Andersson som pratar om sommarens alla möjligheter och förväntningar!