Share

Hemnetknarkarna podcast

Sveriges och världens sjukaste hem


Latest episode

 • 63. Resor & Hotell

  27:19
  Semestertider och vad passar då bättre än att prata om resor och hotell. Vi pratar t ex om ett av världens sämsta hotell där det sprang möss och kackerlackor på rummet och de i receptionen vid incheckningen sa att man bör hålla sig borta från fönsterna på rummet. Och så går vi igenom saker som folk råkat ut för på semestern, t ex när en elefant stal frukosten, den som trodde flyget ingick när man bokade ett all-inclusive-hotell, den som undrade om man kan titta på svenska sidor på Greklands internet eller han som klagade till resebolaget då det var 30 grader hemma i Sverige och bara 28 grader Mallorca. Allt detta och mycket mer.Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 

More episodes

View all episodes

 • 62. Sommarlov

  27:02
  Vi pratar om semester och sommarlov. Hade grottmänniskor semester? Vi får lära känna grottmänniska Muffe och vara med på hans semester. Och amerikanskan som är så sugen på semester så hon bara drar och lämnar alla barn hemma. Hon blev av med vårdnaden. Men fick semester. I veckans avsnitt pratar vi även om människor som fått nog. Läraren som tyckte eleverna var för dåliga och sa till dem att de är värdelösa och aldrig kommer bli något i livet. Eller flygvärdinnan som slängde ut en passagerares handbagage på landningsbanan. Allt detta och mycket mer. Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler.  👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 
 • 61. Reklamationer

  27:59
  Freddie inleder med att spela upp ett konstigt ljud. Låter som en jädra kanonstart va? Sedan har vi fått in mängder med roliga klagomål efter förra veckans avsnittet som handlade om ”Klagomål på resan”. Några av dessa går vi igenom men även lite andra nya sköna klagomål och reklamationer, t ex han som anmälde moder jord till Allmänna Reklamationsnämnden för att det var dåligt väder på semestern. Eller de som klagade på att hantverkaren kom 3 minuter för tidigt till mötet, att tåget kom fram 5 minuter för tidigt till Göteborg eller att telefonkön var för kort. Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 
 • 60. Klagomål på resan

  36:20
  I veckans avsnitt går vi igenom riktigt dumma klagomål som kommit in till resebyråer. T ex den som var i Indien och klagade på för kryddstark mat, den som var i Spanien och klagade på för många spanjorer, den som klagade på att stranden hade för mycket sand eller den som klagade på att taxin inte kom och hämtade trots att det stod ”All taxes included” på flygbiljetten. Men roligast av alla är nog ändå frun som klagade på att det var för många som solade topless på stranden, hennes man hade då svårt att ta det lugnt vilket förstörde semester.Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 
 • 59. Fritidshus

  33:06
  Hela 82% av svenskarna vill ha ett fritidshus så logiskt sett borde över 8 miljoner svenskar lyssna på detta avsnitt. Vad är viktigast när man söker fritidshus? Var hittar man de billigaste? Och mycket mer. Vi går även igenom vilka som är de vanligaste födelsedagarna och de fulaste städerna i Sverige. Freddie drar igång en utbildande semester-tävling. Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 
 • 58. Udda inredningsdetaljer

  39:02
  I veckans avsnitt pratar vi om udda inredningsdetaljer, det finns en hel del att gå igenom. Och vad snor folk man mest på hotell, vi har listan. Vi får även lära känna Freddie lite bättre - Vilken är hans favoritstad, när ljög han senast, vad gillar han mest med sig själv, hur många kuddar sover han med och annan viktig info. Och så försöker vi slå världsrekord i att gissa världsrekord. Allt detta och mycket mer. Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify. 
 • 57. Roliga skyltar

  31:54
  Per har sett något mycket märkligt när han var på väg för att spela podden. Vi spanar in världens kanske mest avslappnade tävling där den som gör minst vinner. Och så går vi igenom vilka kändisar som säljer sina bostäder just nu och sedan drar Freddie igång en semester-tävling. Och så blir det roliga skyltar. Allt detta och mycket mer. Nya avsnitt varje måndag. Happy lyssning!! //Per & Freddie PODDARE: Per Johansson & Fredrik Moberg PRODUCENT: Fredrik Moberg DISTRIBUTION: Acast KONTAKT & TIPS: hemnetknarkarna@hotmail.com INSTAGRAM: @hemnetknarkarna SAMARBETEN: kontakt@galliagency.se 💗 Ge gärna ett fint betyg och lämna en recension - det hjälper oss sprida glädje i vardagen till ännu fler. 👉 Missa inga avsnitt! Prenumerera på podden i t.ex. Apple Podcasts eller på Spotify.