Share

cover art for Avsnitt 13

Hemmasnack

Avsnitt 13

Gänget är äntligen tillbaka med nya avsnitt och rivstartar med att prata om Jesu tid här på jorden. 

Varför skrev bara fyra av lärjungarna om Jesus? 

Jesus kunde ibland bli så väldigt arg när han var på jorden, varför? Det kan nästan kännas som att han inte älskade människorna. 

Vad är egentligen en hedning? Och varför ville inte Jesus att människor skulle berätta för andra om vem han var?

More episodes

View all episodes

 • Avsnitt 24

  12:40
  Att vara sig själv - ”räcker det” i Jesus ögon eller vill han att vi ska vara ”bättre”? Vad innebär helgelse? Lyssna och fortsätt gärna samtalet där hemma. Med det här avsnittet vill Hemmasnack önska alla lyssnare en fin sommar!
 • Avsnitt 23

  13:41
  Kommer vi få se Gud någon gång? Och hur gammal är Jesus egentligen? Lyssna på snacket mellan tweensen och de vuxna - och fortsätt gärna samtala där hemma!
 • Avsnitt 22

  15:23
  Nattvarden och betydelsen av Jesus dop. Välkommen till en ny vårsäsong med Hemmasnack. I dagens avsnitt får vi möta en något utökad grupp ungdomar, en ny samtalsledare och även ny teolog. Och det är ämnena nattvarden och Jesus dop som står högst upp på agendan för detta avsnitt. 
 • Avsnitt 21

  24:53
  Välkommen att lyssna och fundera ihop med gänget, och denna gång på temat:"Har Gud en plan för mitt liv?"
 • Avsnitt 20

  22:45
  Välkommen till en ny säsong med Hemmasnack! Poddengänget har utökats med några fler tweens och i dagens avsnitt lyfts en lyssnarfråga som handlar om apologetik. Häng med in i samtalet!
 • Avsnitt 19

  18:33
  Välkommen till säsongens sista avsnitt med Hemmasnack. I detta avsnitt får vi lyssna på och börja samtala om Guds plan för mitt liv. Dagens avsnitt innebär starten av en kortserie i ämnet. Välkommen tillbaka i höst då vi får fortsätta lyssna på ämnet. Ha en skön sommar och T A C K för den här säsongen!
 • Avsnitt 18

  19:43
  Podden fortsätter på spåret "Kluriga ord" och idag lyfts två specifika ord - nåd och rättfärdighet.
 • Avsnitt 17

  26:59
  I Hemmasnack pratas det idag om Guds välsignelse - vad innebär det egentligen att Gud välsignar oss? 
 • Avsnitt 16

  20:15
  Välkommen till ett nytt avsnitt med Hemmasnack! I dagens avsnitt pratas det om dopet och om vad det egentligen innebär att vara kristen. Hur kan jag veta säkert att jag är kristen?