Share

Helvetet med Walden & Parisa


Latest episode

 • 21. ”Överdådig” middag med ”kändisar”

  58:09
  Andrev har varit på middag hos Anna Kinberg Batra och David Batra. Det blev ett samtal om döden med Ebba Witt-Brattström. Parisa har sett Liv och död Strömquist och blivit hänförd av Sanna Sundqvist och Johan Ulveson. Andrev berättar om sin planerade hämnd på Andres Lokko och så blir det ett samtal om Sommarpratsamhället och Little Jinder.

More episodes

View all episodes

 • 20. Hustler-listan

  46:32
  Andrev presenterar radikala förslag om tågvagnar som rullar baklänges. Parisa har funderat över hasslargänget Sara Skyttedal och Jan Emanuel i nya Folklistan. Och så blir det en favorit i repris - ännu fler smeknamn! Dessutom har Parisa sett The Regime.
 • 19. Leif GW lutar sig in

  54:11
  Parisa minns tillfället då hon från första raden bevittnade hur hennes chef blev sågad av Leif GW Persson. Andrev och Parisa pratar om rasism mot snygga och Parisa berättar om Dick Erixons teori om dinosaurierna.
 • 18. Gärna huskvinna men först en rejäl mustasch

  52:32
  Följetången med våtdräkten får äntligen sitt slut, men en ny historia om en mustasch tar sin början. Parisa har läst Greta Schüldt och Katrine Kielos texter om soft girl/huskvinnan. Hon funderar på Kalle Wahlström som trophy man. Andrev har upplevt Larry Davidsituationer i verkligheten.
 • 17. Sigge Eklund-formad stressboll

  45:50
  Andrev har äntligen fått hem den beställda våtdräkten och är nu redo att åka på författarkryssning. Parisa har funderat på definitiva slutet efter att ha träffat Svennis. Båda undrar de hur Alex Schulman mår och hur länge Tidöavtalet kommer att hålla.
 • 16. Ska du köpa en Banksytavla till en tioåring?!

  50:06
  Den där romanen ska bli film (eller tv-serie)! Andrev och Parisa funderar på casten. Jimmie Åkesson har gått ut med att han absolut inte äter något som levt i vatten och Andrev inser att Jimmie, likt Elon, är tolv år. Parisa har en lista med i bh:n och så blir det en djupdykning i förtroendet för Ica.
 • 15. Vad kvinnor vill ha (Fredrik Wikingsson)

  45:10
  Parisa och Andrev prisar det bedårande finska språket. Andrev ska sova i våtdräkt på en finlandsfärja. Parisa har sett filmen American Fiction. Båda har varit fruktansvärda chefer visar det sig.