HELT GRØNN

 • 6. #6 Retura og Harald Johnsen

  19:10
  Hva skjer med alt søppelet til næringslivet? Dagens gjest Harald Johnsen som er adm. dir. i RETURA Norge, mener at avfallsbransjen må være en klar pådriver for at Norge skal bli et bærekraftig samfunn i et sirkulærøkonomisk perspektiv.Hør mer om hvordan RETURA tar ansvar for søppelet vårt gjennom kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger.
 • 5. #5 SKIFT og Bjørn Haugland

  24:23
  I denne episoden snakker vi med Bjørn Kjærand Haugland som er co- founder og leder av SKIFT Norge.Skift er et næringslivsdrevet klimainitiativ, med formål om å være en pådriver for at Norge når sine klimamål innen 2030. Skift er en «gjøretank» der medlemmene samarbeider om prosjekter for å få til mer sammen.Skift har mange bra initiativer som du kan høre mer om i podden, i tillegg til store samarbeidprosjekter, nevner vi Grønnvaskingsplakaten, 10 prinsipper for grønt innkjøpsvett og 10 prinsipper for et mer sirkulært næringsliv.Lytt og lær fra den svært kunnskapsrike Bjørn Kjærand Haugland.
 • 4. #4 Beoynder med Svein Kvernstuen

  25:29
  Er klimakrisen – tross alt – en stor forretningsmulighet for Norsk næringsliv? Og blir batteriproduksjon det neste norske industrieventyret?I denne episoden har vi snakket med Svein Kvernstuen som er CEO i Beoynder.Beoynder skaper neste generasjons miljøvennlige og effektive batterier, de skaper også mange arbeidsplasser og bidrar til at det opprettes nye studieretninger!
 • 3. #3 Cowi - Together for a sustainable and livable world

  27:40
  I COWI er bærekraft en integrert del av visjonen og kjernen i forretningsmodellen. Bærekraft gjennomsyrer alle prosjektene våre, sier Marius Weydahl Berg, adm. dir i COWI, som i disse dager har lansert en ny strategi med overskriften; “Together for a sustainable and livable world.” I denne episoden av HELT GRØNN blir vi bedre kjent med COWI, og deres bidrag til bærekraft og det grønne skiftet. Vi blir også bedre kjent med Marius, som kaller seg Ingeniørd, er Sivilingeniør, men begynte først på jus,Hør hvorledes det gikk til i denne tredje episoden av HELT GRØNN.
 • 2. #2 Plast og resirkulering av plast med Quantafuel

  30:04
  I denne episoden av Helt Grønn snakker vi med SVP Commercial i Quantafuel, Winifred Patrica Johansen.Winifred er et stjerneekspempel på gjenbruk av kompetanse fra oljebransjen til det grønne skiftet og stolte er vi som headhuntet henne til denne jobben! Hør om hennes reise til en jobb med mening og om Quantafuels løsninger for resirkulering av plast.
 • 1. #1 Velkommen til HELT GRØNN

  16:08
  Bli kjent med Hilde og makker Andreas i den første episoden av HELT GRØNN. Sammen har de som mål å lage en podkast med mening, om bærekraft, fornybarindustrien og det grønne skiftet.
loading...