Share

cover art for "Ting kan se bra ut, men likevel er man syk"

Helt håpløs

"Ting kan se bra ut, men likevel er man syk"

Season 4, Ep. 4

Pernille forteller Helt Håpløs-jentene hvordan det er å leve med en kronisk sykdom. Hvordan klarer man å være spontant og leve med tarmproblemer? Og hvordan funker hun i arbeidslivet? Er det akseptabelt å være aktiv på sosiale medier når man er sykmeldt? Lytt til Pernilles historie og erfaringer!

More episodes

View all episodes

 • 2. Julespesial 2021

  17:17
  Karianne og Magnhild ringer jula inn med en Helt håpløs julespesial! Her testes ulike julebrus, luftes tanker om jula og julegaver!
 • 9. "Flink pike" er litt nedtalende og høres ynkelig ut"

  32:57
  Karianne og Magnhild ønsker å skape debatt! Dagens tema er nemlig kjønnsforskjeller. Hvem kommer oftest dårligst ut økonomisk? Hvorfor kaller man det "flink pike" syndrom og ikke "flink gutt" syndrom? Jentene ripper opp i brannfakler og undrer litt på hvorfor vi likevel er ett lite stykke unna likestilling. Instagram: hh_pod
 • 8. Positive vibes

  37:59
  Line er dagens gjest og forteller hvordan hun snur negative hendelser til noe positivt. Hvordan taklet hun Covid-19 lockdown 2020 som selvstendig næringsdrivende og frisør? Magnhild vil lære seg å skape positive vibes og er hekta på "The secret", mens Karianne forklarer hvordan det er å leve opp til forventningene med å være en såkalt "solstråle". Studio er fullt av positive vibber og good-feelings!
 • 7. "Du var bevisstløs - dette er ett overgrep"

  23:37
  Helt Håpløs jentene har med "Olivia" inn i studio for å høre om da hun ble utsatt for ett overgrep. Hun var på fest og ble voldtatt, men fortrengte hendelsen. Hvordan taklet hun situasjonen i etterkant? Hvordan fikk hun videre hjelp? NB: Både gjest og de rundt er anonymisert for å beskytte personer involvert.
 • 6. 5 Makeup Tips

  32:31
  Tina - Toiti-Beauty - Haugen er tilbake i studio og gir deg 5 enkle Makeup-tips! Ut med Cheesedoodles-tryner og inn med dewy-konturerte ansikt! Jentestemninga er høy i studio og Magnhild og Karianne er nysgjerrige på å lære! Panda-eyes eller smokey-eyes? Konturering eller strobing? For ryddighetens skyld: Episoden er ikke sponset på noen måte.
 • 3. 5 hair dont's

  28:39
  Frisør Tina er med jentene i studio for å gi oss gode tips om hvordan du får ett fint og nydelig hår! Og ikke minst - 5 hair dont's!
 • 2. "Når du får ett barn med en diagnose - så gjør det noe med deg som menneske"

  37:18
  Maj fikk barn som tenåring, som har spesielle behov. Hun forteller om sin livshistorie om hvordan det har vært å være mamma til datteren Hayley, med Marshall-Smith-syndrom. Lytt til hvordan hun har taklet å nesten miste barnet sitt opp til flere ganger, ta kamper og sette seg på hesten om og om igjen. Girlpower'n er på høykant i dagens episode!
 • 8. Bonus episode - "Keisersnitt i mot min vilje"

  51:59
  Magnhild har endelig født barn og forteller om sin fødselsopplevelse, helt usensurert! Hva skjedde? Hvordan endte det hele i keisersnitt? Hvordan opplevde hun de ansatte ved St.Olavs hospital?