Helt håpløs

Share

Hverdags Håpløshet vol. 6

Season 5, Ep. 3

Jentene deler hverdagens håpløsheter. Magnhild skal i foreldremøte og har tatt Rona-vaksine, mens Karianne forsøker å ha en "lav profil".

Flere episoder

 • 5. Takk for oss!

  28:13
  Magnhild og Karianne takker for seg i en siste håpløs kavalkade episode! Takk til alle som har lyttet på oss <3
 • 4. Body Positivity

  21:47
  Helt Håpløs jentene tar oppgjør med begrepet "Body Positivity". Hva betyr det egentlig? Hvilke erfaringer har de selv om eget kroppsbilde?
 • 2. Julespesial 2021

  17:17
  Karianne og Magnhild ringer jula inn med en Helt håpløs julespesial! Her testes ulike julebrus, luftes tanker om jula og julegaver!
 • 1. We are back!

  27:34
  Magnhild og Karianne er tilbake etter en lang, men velfortjent poddepause. De har rukket å bli D-kjendiser som tror litt for mye om seg selv, fått nye håpløse naboer og generelt har ikke livet på stell. As usual!
 • 10. "De hadde kun på seg høye hæler og glitter øyenskygge!"

  32:37
  I sesongens siste episode mimrer Magnhild og Karianne om Helt Håpløse reiser. Karianne hadde booka' ett alt for fancy hotell i syden, mens Magnhild var 19 år og endte opp på en biltur i Florida hun sent glemmer. Humortoget ankommer stasjonen!
 • 9. "Flink pike" er litt nedtalende og høres ynkelig ut"

  32:57
  Karianne og Magnhild ønsker å skape debatt! Dagens tema er nemlig kjønnsforskjeller. Hvem kommer oftest dårligst ut økonomisk? Hvorfor kaller man det "flink pike" syndrom og ikke "flink gutt" syndrom? Jentene ripper opp i brannfakler og undrer litt på hvorfor vi likevel er ett lite stykke unna likestilling. Instagram: hh_pod
 • 8. Positive vibes

  37:59
  Line er dagens gjest og forteller hvordan hun snur negative hendelser til noe positivt. Hvordan taklet hun Covid-19 lockdown 2020 som selvstendig næringsdrivende og frisør? Magnhild vil lære seg å skape positive vibes og er hekta på "The secret", mens Karianne forklarer hvordan det er å leve opp til forventningene med å være en såkalt "solstråle". Studio er fullt av positive vibber og good-feelings!
 • 7. "Du var bevisstløs - dette er ett overgrep"

  23:37
  Helt Håpløs jentene har med "Olivia" inn i studio for å høre om da hun ble utsatt for ett overgrep. Hun var på fest og ble voldtatt, men fortrengte hendelsen. Hvordan taklet hun situasjonen i etterkant? Hvordan fikk hun videre hjelp? NB: Både gjest og de rundt er anonymisert for å beskytte personer involvert.