Share

cover art for Fra kaos til struktur: Rutinene som gir deg rom for egentid

Hele deg

Fra kaos til struktur: Rutinene som gir deg rom for egentid

Ep. 16

Det kan være vanskelig å tro når dagene løper forbi, men du trenger ikke å vente på helger og ferier for å finne tid til å gjøre de tingene du liker.


I denne episoden skal vi snakke om rutiner og hvordan du kan skape plass til lidenskapene dine, selv om hverdagen er travel.


Jeg skal dele mine beste tips og triks, samt min helt egne suksessoppskrift på en rutine som skaper tid, slik at du kan nyte mer av hver eneste dag og slipper å “leve for helgene”.


Sett deg i favorittstolen, finn frem penn og papir og gjør deg klar for å skape hverdagsmagi. God lytt!


Morgenrutinen finner du her: www.mammaklinikken.no/morgenrutiner

More episodes

View all episodes

 • 26. Det er mulig for deg også

  28:18
  🚀 Er du lei av å utsette dine drømmer? Da er denne episoden skreddersydd for deg! 🎙️💖Hele Deg bringer deg en dyptgående reise fra selvsabotasje til triumf, og jeg deler mine tøffe lærdommer underveis. 🌷✨ Utforsk hvordan jeg klarte å overvinne hindringene mine og endelig oppnå målene jeg satte meg. 💃🎯Er du nysgjerrig på mine personlige erfaringer og hvordan du kan bryte fri fra selvskapte begrensninger? 🤔 Trykk play og dykk inn i reisen mot indre transformasjon! 🎧🔗
 • 25. Hjelp, hvordan ta vare på relasjonene når stresset tar en

  46:15
  🌟 Er stresset en uvelkommen gjest i livet ditt? Lurer du på hvordan du kan navigere gjennom stress og de vanlige utfordringene som følger med det?I den nyeste episoden av Hele Deg, har jeg med meg den utrolige Stine Kase, en erfaren par- og familieterapeut, for å utforske stressets påvirkning på våre liv og de vanlige problemene som kan oppstå. 🤯💔Vi deler personlige erfaringer, gir innsikt og utforsker mulige løsninger sammen. Denne episoden er som en varm samtale mellom venner, og du vil ikke gå glipp av den!Lytt med oss, lær og finn inspirasjon til å takle stresset og skape et mer harmonisk liv. ✨💖 Ikke gå glipp av denne dyrebare samtalen!
 • 24. Er du lei av å ikke oppnå det du ønsker?

  21:57
  Har du noen gang kjent på frustrasjonen av ønske om en endring, men følelsen av at ingenting skjer? Enten det er den uendelig rotete boden som aldri blir ryddig eller ønsket om å forbedre formen som virker å være på pause. I dagens episode dykker vi ned i hvordan vi kan realisere våre ønsker i det livet vi lever nå.Bli med å utforske de 7 nøklene som kan snu alt for deg fra nå av. Vi deler innsikt, erfaringer og inspirasjon for å hjelpe deg med å skape den endringen du ønsker i livet ditt. Du er klar, ikke sant?!
 • 23. Når #sjekk deg fikk en ny betydning.

  21:45
  I dagens episode av Hele deg tar jeg deg med tilbake i tid, til en periode som for noen år siden hadde en spesiell betydning. Oktober, som markerer #SjekkDeg-kampanjen, fikk en ny dimensjon for meg. En rutinemessig celleprøve ble plutselig en viktig hendelse.Da jeg endelig tok prøven og fikk resultatene, var det ikke som forventet. "Det er påvist lette celleforandringer," lød brevet. Selv om jeg ikke hadde symptomer på livmorhalskreft, ble tanken om "har jeg fått kreft?" overveldende.I denne episoden deler jeg min personlige reise og hvorfor #SjekkDeg er viktig. Lytt nå, del den med venninnene dine, og husk: Du er sterkere enn du tror. 💪 #Kvinnehelse #PodkastLytt #Marianne
 • 22. Kroppens Fantastiske Kompensering: Din Reise Gjennom Smerte og Heling

  27:00
  Har du noensinne lurt på hva som skjer med kroppen din når den blir utsatt for utfordringer eller skader? Hva prøver koppen din og fortelle deg, og hva skal du gjøre? I dag deler jeg mine personlige erfaringer etter å ha bristet et ribben, og hvordan dette ga meg en ny forståelse av kroppens utrolige evne til å tilpasse seg.Vi vil dykke dypt inn i biologien bak kroppens helingsprosess, samt hvordan den kompenserer for skader. Denne kunnskapen vil gi deg en dypere forståelse av din egen kropp og dens utrolige potensiale.Gjennom mine personlige erfaringer vil vi også utforske de fysiske og følelsesmessige aspektene av å takle en slik utfordrende situasjon, og hvordan dette kan berike din egen reise. Vi håper at denne historien vil inspirere deg til å sette pris på kroppens underverk og dens utrolige kapasitet til å tilpasse seg.Så, sørg for å klikke "Play" og bli med på denne fascinerende reisen gjennom kroppens kompenserende underverk, som er like mye din historie som den er min. Velkommen til Hele Deg podcast
 • 21. Fra dårlig samvittighet til gode treningsrutiner

  34:45
  Selv om de aller fleste vet viktigheten av å ta vare på kroppen, er det dessverre mange som likevel sliter med å få integrert trening i hverdagen.Uansett om årsaken er lite motivasjon, tid eller manglende tro på en selv, er det heldigvis aldri for sent å starte!Hva hvis du, akkurat nå, kunne skapt deg gode vaner, mer energi og en velfungerende, smertefri kropp?En kropp som orket og tålte alle de tingene du ønsket å gjøre - både nå og langt frem i tid?I denne ukens episode skal vi adressere de syv vanligste grunnene til at trening havner på “dårlig samvittighet-lista” over ting vi ikke får gjort, og selvfølgelig - hvordan du kan komme enkelt i gang uten masse tid, stress eller utstyr.La oss sammen finne DIN indre drivkraft, slik at du endelig får satt kroppen på agendaen du også! God lytt!
 • 20. DU er viktig: Slik skaper du deg gode treningsrutiner

  28:29
  Trening er så utrolig viktig for både den fysiske og mentale helsen vår, - og kanskje spesielt for deg som har opplevd kroppslige endringer etter graviditet og fødsel. Det er rett og slett den eneste naturlige måten å få tilbake kroppen din på. ⁣⁣Likevel kan det være utrolig vanskelig å komme i gang, og ikke minst å opprettholde treningsrutinene!⁣⁣Kanskje har du tenkt at det er for sent å starte, eller at det er liten vits i å begynne på grunn av smerter og ubehag i kroppen din? Kanskje har du prøvd tidligere, men gitt opp på grunn av utfordringene? Eller kanskje handler det om frykt for at smertene skal bli verre? ⁣⁣Jeg forstår deg godt, og derfor vil jeg i denne episoden av “Hele deg” hjelpe deg med å overvinne den beryktede dørstokkmila og vise deg hvordan trening kan bli en naturlig del av hverdagen din - på en måte du kan trives med!⁣⁣Så, bli med meg og hør verdifulle tips, personlige refleksjoner og inspirerende historier om andre kvinner - akkurat som deg - som har funnet veien til en tett, sterk og smertefri kropp og hverdag. ⁣⁣Gleder meg til å ta det første skrittet med deg i denne episodenPsst: Sterk Mamma er ÅPENT, om du er klar for å bli den tette, sterke og smertefrie mammaen du fortjener å være du også! Bli med her:www.mammaklinikken.no/sterkmamma (NB: Påmelding stenger snart)
 • 19. Ryggplager? Lær å forebygge og løse dem i denne nye podkastepisoden!

  42:20
  Ryggstivhet, ubehag, kink – ryggplagene kan være mange.Men her er den gode nyheten: Du kan faktisk ta en aktiv rolle for å unngå både langvarige smerter og timer på behandlingsbenken.I min rolle som naprapat har jeg ikke bare bred erfaring med effektive metoder for å håndtere ryggproblemer, men også flust med kunnskap om hvordan du kan ta tak i smertene på egenhånd og unngå klinikkbesøk.I den nyeste episoden av podkasten “Hele deg” skal vi snakke om både årsakene til ryggplagene dine, samt konkrete tiltak du kan implementere for å oppnå en sterkere rygg og bedre helse.
 • 18. Fra drøm til virkelighet: Slik når du dine hårete mål

  24:15
  Løft drømmene dine til nye høyder med inspirasjon og handling!Vi vet alle hvor viktig det er å drømme stort og ha klare mål å jobbe mot. Men kanskje har du følt deg litt overveldet av tanken iblant? Når drømmene er store og føles milevis unna, er det lett å ta ett steg tilbake og tenke: “Kommer jeg meg egentlig dit?”Før du dykker ned i denne spennende episoden av Hele deg, la meg dele en tanke med deg: I begynnelsen var iPhone bare en drøm, men gjennom små steg og riktig tankesett ble den en realitet.Du, ja akkurat du, har samme potensial til å gjøre drømmene dine til virkelighet - uansett om de virker små eller store. Det handler i stor grad om å finne en vei og et tempo som passer deg.Bli med meg på en reise inn i drømmenes verden, i denne podcasten som vil gi deg verktøyene og motivasjonen du trenger til å komme deg dit du vil. La drømmelivet ditt bli en realitet, ett skritt av gangen.God lytt!