Häxtimmen

Share

TVILLINGEN: Ida Therén

Season 1, Ep. 18

Varje månad innebär ett nytt stjärntecken och en ny Häxtimmen-gäst som tillsammans med Agnes och Ebba reder i sitt eget tecken. Det här avsnittet tillägnas zodiakens minglare, dess sociala kitt och det tveklöst mest babbliga tecknet av dem alla, den nyfikna arbetsnarkomanen som älskar att uttrycka sina tankar och alltid agerar på känsla, som aldrig kommer i tid men (när hen väl anländer) ser till att du aldrig, vi menar ALDRIG, har tråkigt: tvillingen!


Ida Therén är författare, journalist och nybliven poddare (@kulturbarnen!) och beskriver sig som djupt andlig och spirituell. Dessutom är hon TVILLING, och ingen liten sådan – hon har tvillingen i både solen, ascendenten och Merkurius, (tecknets styrande planet!) så det finns helt enkelt ingen bättre än Ida att fråga ut om vad som egentligen utgör en tvilling och dens bästa och sämsta egenskaper.

Det måste även sägas att tvillingen är tecknet med absolut sämst rykte. Dags för upprättelse? 

Välkommen till Häxtimmens astrospecial!


En tvilling är alla personer födda mellan 20 maj och 21 juni. Till den skaran sållas förutom Ida även Angelina Jolie, Lauryn Hill, Marilyn Monroe, Eva Dahlgren, Kendrick Lamar, Natalie Portman, Iggy Azalea, Kanye West och Donald Trump... En blandad kompott minst sagt?


Gillar du Häxtimmen? Bli Häxtimmen patreon idag och få massa härligt extramaterial! Bli medlem här: patreon.com/haxtimmen

Och glöm inte att följa Häxtimmen på instagram: @haxtimmen

More Episodes