Häxtimmen

Share

Spöken och den andra sidan

Season 1, Ep. 6

Det här avsnittet av Häxtimmen handlar om ett efterlängtat ämne: Spöken, andar och den andra sidan. Kan vi själva frammana en kontakt och varför är det så läskigt när den tar oss by sursprise?

Agnes berättar om spöket hon fick på Airbnb medan Ebba har delat rum med en osalig ande på ett uråldrigt kloster i Italien.

I slutet av avsnittet blir det riktigt läskigt när Klara Doktorow från podden Trettio plus trevar gästar och återberättar några av sina mest extrema upplevelser av spöken och det paranormala, bland annat när hon själv gjort märkliga saker i sömnen. Hur började hon plötsligt rabbla oförklarligheter på ett främmande språk?

Vi reder även i den viktiga skillnaden mellan andar och spöken. Varför stannar vissa själar kvar på denna sidan? Vilka erfarenheter har det kända "Ghost Whisperer"-mediumet Mary Ann Winkowski? Och varför är slottsspöken en typ av cirkuselefanter som det är synd om?


Och veckans BONUS för alla patreons är ett helt extraavsnitt med Klara Doktorow! Vi gör en tarotläsning, pratar om synkronicitet och ghost sliders och annat andligt och spirituellt. Bli Häxtimmen-patreon nu på patreon.com/haxtimmen!


PS

På tal om sliders (när spöken hackar elektriska prylar): Det har letat sig in ett mystiskt avbrott i det här avsnittet. Fem minuter in säger Ebba ”Det stod i mitt horoskop att jag skulle akta mig”. Därefter är berättelsen om hur hon handlöst faller med ett bricka med glas spårlöst försvunnen i inspelningen. Vi vågade inte annat än att låta det vara så...


Följ Häxtimmen på instagram och bli Häxtimmen-patreon idag

More Episodes