Häxtimmen

Share

OXEN: Christopher Insulander

Season 1, Ep. 13

Ebba och Agnes vän Christopher Insulander är inte bara prisbelönt stylist utan också OXE. Och självklart är han andra gästen i Häxtimmens serie om zodiaken!

Varje månad innebär ett nytt stjärntecken och en ny Häxtimmen-gäst som tillsammans med Agnes och Ebba reder i sitt eget tecken. Det här avsnittet tillägnas zodiakens mest sensuella tecken, den babbliga men jordade livsnjutaren som är bäst på all form av mys, älskar från botten av sitt hjärta och aldrig skulle svika: Oxen.

Christopher Insulander är född 4 maj och är därmed en solklar oxe, stjärntecknen nr två på vår resa genom zodiakens karmiska hjul. Men han är inte den enda oxen i det här avsnittet – Agnes råkar också (såklart!) ha fötts i oxens tecken. Dessutom har Ebba sin måne i oxen. Så räkna med ett avsnitt som är en riktig oxfest. (Passande nog, eftersom oxarna ju älskar att bjuda på fest.)

I det här avsnittet går vi på djupet i vad som egentligen utgör en oxe och vad som är oxens bästa (och sämsta) egenskaper.

Välkommen till Häxtimmens astrospecial!

En oxe är alla personer födda mellan 19 april och 20 maj. Till den skaran sållas förutom Christopher och Agnes även Cher, Lizzo, Cate Blanchett, Adele, drottning Elizabeth II, Channing Tatum, Janet Jackson, Jack Nicholson och George Clooney...en bra skara visst?

Christopher Insulander jobbar som stylist inom mode och för flera artister. Du hittar honom på @crapdiem.

Gillar du Häxtimmen? Bli Häxtimmen patreon idag och få massa härligt extramaterial! Bli medlem här: patreon.com/haxtimmen

Och glöm inte att följa Häxtimmen på instagram: @haxtimmen
More Episodes