Share

cover art for Tom Riddle del 3

Harry Podden

Tom Riddle del 3

Season 1, Ep. 84

Happy sätter sig i berättarfåtöljen och redogör för Voldemorts sista tid i livet. Hans penis och koncentrationssvårigheter diskuteras. Sebbe jämför Voldemort med andra ondingar och ska på Järva-veckan, vilken grej!

More episodes

View all episodes

 • Harry Poddens karaktärbibliotek- Mrs Figg

  07:54
  På grund av semesterstrul så kommer sista avsnittet i sommarspecialen bli försenat. Allt är inspelat och så men filer ligger i inte molnet, Happy är utomlands och Sebbe är också på resande fot. Vi beklagar och därför får ni en liten bonus i form av att alldeles gratis Harry Poddens karaktärsbilioktek.
 • 90. Dumbledores stora plan-del 3

  42:35
  Innan duon hoppar igång med de stökiga år fem och sex av Harry Potters resa, så inser Happy och Sebbe att de måste ta tag i sin vänskap. Happy är i Norrland och vill inte åka hem medan Sebbe har blivit metrologiska för dagen. Trots deras icke befintliga dialog vänner emellan, så har Happy anmält Sebastian till någonting spännande...
 • 89. Dumbledores stora plan del 2

  55:28
  Konspirationen fortsätter när Happy och Sebbe gräver vidare i Albus alldeles egna påverkans operation. Hur ska Harrys själ hållas hel? Varför ger Ludo Bagman bara bort biljetter hejvilt? Varför trodde Sebbe att Happy var död? Allt detta och mer i andra delen av sommarspecialen om Dumbledores stora plan!
 • 88. Dumbledores stora plan - del 1

  47:45
  SOMMARSPECIAL! Nu ska vi se vad som sker när man ännu en gång ska gå igenom böckerna... men nu med en av världens största Dumbledore teorier i bakhuvudet. I detta avsnitt redogör duon för år 1 och 2, med Dumbledores manipulation i fokus.
 • 87. Midsommar-special

  01:10:57
  Det har varit midsommar och Sebbe och Happy diskuterar midsommar och andra högtider i trollkarlsvärlden. Happy har också med ett barn vi intervjuar om hur den nya generationen ser på Harry Potter. Happy är arg på modern konst och Sebbe snackar folktro igen. Varför firar trollkarlar och häxor påsk? Vilka högtider borde de fira? Åker trollkarlar till norden för att hitta säga själva? Allt detta och mycket mer får ni svar av i veckan Harry Podden!
 • 86. Sista trollkarlskriget

  01:13:24
  Nu ska det sista kriget redas ut. Vad var egentligen "skotten i Sarajevo"-stunden? Vilka dog och hur? Vad hade hänt om dom överlevde? Missa inte veckans avsnitt!
 • 85. Ginerva Wealey

  01:23:09
  Sebbes öga är rött och gudarna är arga på Happy men viktigast av allt, det är äntligen dags för allas vår favorit Ginerva "Ginny" Weasley. Varför är hon så akward från början? Vilka kärlekstips får hon från Hermione och vad gjorde hon efter Hogwarts? Allt detta och mer får ni veta i veckans avsnitt av Harry Podden.
 • 83. Olivanders och trollstavskunskap

  01:07:06
  Sebbe är bakis och Happy ska flytta men vi är ändå tillbaka som vanligt! Idag snackar de om Garrick Olivander och hans förfäder men även deras livsverk, trollstavskunskap. Varifrån kommer Olivander familjen? Har trollstavar känslor? Kan man ha vad som helst i en trollstav och hur skulle en svenska sådan se ut! Allt detta och mycket mer kommer i veckans Harry Podden!