Share

cover art for Kort podd-paus

Harry Podden

Kort podd-paus

Season 1

More episodes

View all episodes

 • My Hufflepuff prince - sista delen

  58:24
  She's back! Fanny Olsson is back! Och hon är här för att avsluta det hon påbörjat. Förra gången var allt snusk. Nu är allt roligt och minst sagt DRAMATISKT! Sorg som sedan övergår i total chock. Vi får svar på hur det blir med Blaise, Draco och Pansys relation och inte minst; hur det går för Cedric i den sista trekampsutmaningen...
 • 81. Godrics hollow och andra platser

  01:09:29
  Happy och Sebbe snackar denna vecka om byar och platser som är viktiga i trollkarlsvärlden. Happy har varit på fest och Sebbe sjunger för det är långhelg. Vilka platser är bäst att ha deeptalk på? Vilken är Happys favorit by i Harry Potter? Hur många kilometer är en English Mile? Två av dessa tre frågor besvaras i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 80. Dracos vänner

  55:52
  Pansy, Blaise, Crabbe och Goyle: Vem skulle Draco vara utan dom och vad skulle Harry Potter vara utan mobbare? Men vad skiljer dom åt? Happy och Sebbe snöar in sig på karaktärernas framtida karriärer inom finans och juridik och uppstarten till "huvud på lår" i fanfictionberättelser. Vem vände sig emot Draco? Vem ser sig som bättre än alla andra? Missa inte veckans avsnitt!
 • 79. Harry Potter och dödsrelikerna del 2- boken och filmen

  57:21
  VI ÄR TILLBAKA!Nu är det dags för Happy och Sebbe och slå ihop sista boken och stänga av sista filmen och gå igenom hur vår älskade Harry Potter slutar. Är Happy fortfarande arg över Naginis magiska bur? Dog rätt personer? Detta och mycket mer kommer ni få höra i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 78. Familjen Dumbledore del 1

  59:50
  Happy har kollat Star Wars live in concert och Sebbe har haft trafik-kaos. Inte minst så pratar de om den EPISKA Happy x Sebbe standupen där de fick träffa några av er lyssnare. Familjen Dumbledore diskuteras och de kommer fram till att Aberforth borde kasta mer get-bajs, att en tidigare Kardashian är ingift och hur sorglig familjen faktiskt är. Missa inte veckans avsnitt!
 • 77. Nagini

  01:08:16
  Happy och Sebbe går igenom Naginis tragiska liv. Från blodförbanelse och cirkus till ormslav och inte få käka vem hon vill. Är det griftefridsbrott att sätta in en orm i en tant? Vart hittade Voldemort Nagini? Varför är Happy, Forrest Gump? Allt detta och mycket mer hör ni i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 76. Fan fiction del 3 med Fanny Olsson

  01:09:11
  Den obehagliga, snuskiga och prepositionsfelaktiga fanfictionen fortsätter, nu med Fanny Olsson som gäst. Cedric har norra trollkarlsvärldens längsta hals, Draco är en iller och Fanny får läsa mycket äckel. Innan dess väcker de minnet om Habbo Hotel som gjorde 90-talister galna, Hogwarts.nu och Fannys favoritfilm!
 • 75. Svartalver och Gringotts med Kevin Rex

  01:21:12
  Standupsveriges Draco Malfoy är tillbaka! Happy och Sebbe har bjudit in Kevin Rex för att prata om banken Gringotts och svartalver. Är verkligen svartalver en allegori till judar? Vad tycker gänget om trollkarlsekonomi? Varför är Kevin som Molly Weasley?