Share

cover art for Julavsnitt med Dessi Hietala

Harry Podden

Julavsnitt med Dessi Hietala

Season 1, Ep. 63

Kvinnan, myten, legenden, mugglaren Dessi är tillbaka till podden! Sebbe har planerat julteman och och Happy har tagit med en liten fan fiction. Vem är eleven finniga Rickard? Vad är Dessis syn på jul i trollkarlsvärlden och vart går egentligen gränsen för Norrland? Missa inte 2023's julavsnitt!

More episodes

View all episodes

 • 78. Familjen Dumbledore del 1

  59:50
  Happy har kollat Star Wars live in concert och Sebbe har haft trafik-kaos. Inte minst så pratar de om den EPISKA Happy x Sebbe standupen där de fick träffa några av er lyssnare. Familjen Dumbledore diskuteras och de kommer fram till att Aberforth borde kasta mer get-bajs, att en tidigare Kardashian är ingift och hur sorglig familjen faktiskt är. Missa inte veckans avsnitt!
 • 77. Nagini

  01:08:16
  Happy och Sebbe går igenom Naginis tragiska liv. Från blodförbanelse och cirkus till ormslav och inte få käka vem hon vill. Är det griftefridsbrott att sätta in en orm i en tant? Vart hittade Voldemort Nagini? Varför är Happy, Forrest Gump? Allt detta och mycket mer hör ni i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 76. Fan fiction del 3 med Fanny Olsson

  01:09:11
  Den obehagliga, snuskiga och prepositionsfelaktiga fanfictionen fortsätter, nu med Fanny Olsson som gäst. Cedric har norra trollkarlsvärldens längsta hals, Draco är en iller och Fanny får läsa mycket äckel. Innan dess väcker de minnet om Habbo Hotel som gjorde 90-talister galna, Hogwarts.nu och Fannys favoritfilm!
 • 75. Svartalver och Gringotts med Kevin Rex

  01:21:12
  Standupsveriges Draco Malfoy är tillbaka! Happy och Sebbe har bjudit in Kevin Rex för att prata om banken Gringotts och svartalver. Är verkligen svartalver en allegori till judar? Vad tycker gänget om trollkarlsekonomi? Varför är Kevin som Molly Weasley?
 • 74. Fan fiction del 2 med Pontus Croneld

  01:04:02
  Årets Robinsson deltagare och poddens eviga älskling Pontus Croneld blir intervjuad om sin tid i Filippinerna. Sedan blir det fan fiction läsning som slutar i en total nedbrytning och skrattanfall för alla tre. Om det är något avsnitt som man inte ska missa, så är det detta!
 • 73. Fenrir Greyback och fan fiction

  01:04:33
  Håll i sorteringshatten, för nu får Sebbe prata om sin favoritkaraktär OCH duon läser fan fictionen "My Hufflepuff Prince". Nej, Anna Karlsson gästar inte studion, men hon kanske är huvudkaraktären i kärlekshistorien med Cedric...
 • 72. Sorg och död i Harry Potter-världen

  01:21:37
  Happy och Sebbe tar av sig tramsbyxorna och hoppar in i det riktigt seriösa ämnet " Sorg och död". Hur hanterar våra kära karaktärer bortfallen i serien? Vilka är bättre eller sämre på att hantera det? Och vad händer med Hagrid efter böckernas slut? Detta och mycket mer får ni höra i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 71. Familjen Tonks

  01:04:49
  Pappa-Tonks, "don't call me Nymphadora"-Tonks och bebis-Tonks diskuteras i detta avsnitt. Happy börjar med att fortsätta läsa upp en TikTokares favorit ships med Hermione och Sebbe avslutar avsnittet med fun-facts om den lilla men betydelsefulla Teddy Tonks. Vem var castad att spela Teddy i sista Harry Potter filmen? Vem är Ted Tonks bästa kompisar? Varför fick Nyphadora nästan kvarsittning varje dag och hur tog hon sig ur det? Missa inte veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 70. Filius Flitwick och Trollformellära

  01:06:20
  Fram med era trollstavar och "swish and flick". Nu svävar Happy och Sebbe iväg mot det fantastiska ämnet trollformellära och dess eminenta lärare Filius Flitwick. Vad lär man sig under de olika åren? Hur får man en ananas att dansa? Vad tycker Happy och Sebbe om olika "ships" i trollkarlsvärlden? Lyssna och få veta i senaste avsnittet av Harry Podden!