Share

cover art for Harry Potter och dödsrelikerna del 2- boken och filmen

Harry Podden

Harry Potter och dödsrelikerna del 2- boken och filmen

Season 1, Ep. 79

VI ÄR TILLBAKA!

Nu är det dags för Happy och Sebbe och slå ihop sista boken och stänga av sista filmen och gå igenom hur vår älskade Harry Potter slutar. Är Happy fortfarande arg över Naginis magiska bur? Dog rätt personer? Detta och mycket mer kommer ni få höra i veckans avsnitt av Harry Podden!

More episodes

View all episodes

 • 86. Sista trollkarlskriget

  01:13:24
  Nu ska det sista kriget redas ut. Vad var egentligen "skotten i Sarajevo"-stunden? Vilka dog och hur? Vad hade hänt om dom överlevde? Missa inte veckans avsnitt!
 • 85. Ginerva Wealey

  01:23:09
  Sebbes öga är rött och gudarna är arga på Happy men viktigast av allt, det är äntligen dags för allas vår favorit Ginerva "Ginny" Weasley. Varför är hon så akward från början? Vilka kärlekstips får hon från Hermione och vad gjorde hon efter Hogwarts? Allt detta och mer får ni veta i veckans avsnitt av Harry Podden.
 • 84. Tom Riddle del 3

  52:49
  Happy sätter sig i berättarfåtöljen och redogör för Voldemorts sista tid i livet. Hans penis och koncentrationssvårigheter diskuteras. Sebbe jämför Voldemort med andra ondingar och ska på Järva-veckan, vilken grej!
 • 83. Olivanders och trollstavskunskap

  01:07:06
  Sebbe är bakis och Happy ska flytta men vi är ändå tillbaka som vanligt! Idag snackar de om Garrick Olivander och hans förfäder men även deras livsverk, trollstavskunskap. Varifrån kommer Olivander familjen? Har trollstavar känslor? Kan man ha vad som helst i en trollstav och hur skulle en svenska sådan se ut! Allt detta och mycket mer kommer i veckans Harry Podden!
 • 82. My Hufflepuff prince - sista delen

  58:24
  She's back! Fanny Olsson is back! Och hon är här för att avsluta det hon påbörjat. Förra gången var allt snusk. Nu är allt roligt och minst sagt DRAMATISKT! Sorg som sedan övergår i total chock. Vi får svar på hur det blir med Blaise, Draco och Pansys relation och inte minst; hur det går för Cedric i den sista trekampsutmaningen...
 • 81. Godrics hollow och andra platser

  01:09:29
  Happy och Sebbe snackar denna vecka om byar och platser som är viktiga i trollkarlsvärlden. Happy har varit på fest och Sebbe sjunger för det är långhelg. Vilka platser är bäst att ha deeptalk på? Vilken är Happys favorit by i Harry Potter? Hur många kilometer är en English Mile? Två av dessa tre frågor besvaras i veckans avsnitt av Harry Podden!
 • 80. Dracos vänner

  55:52
  Pansy, Blaise, Crabbe och Goyle: Vem skulle Draco vara utan dom och vad skulle Harry Potter vara utan mobbare? Men vad skiljer dom åt? Happy och Sebbe snöar in sig på karaktärernas framtida karriärer inom finans och juridik och uppstarten till "huvud på lår" i fanfictionberättelser. Vem vände sig emot Draco? Vem ser sig som bättre än alla andra? Missa inte veckans avsnitt!