Share

cover art for ”372. RÖKFRI!?”

Handen på hjärtat

”372. RÖKFRI!?”

I veckans avsnitt får vi höra allt om Dakis nya jobb och hur hade Danne det på Vitalisera? Slutade han röka? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartat


Genom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.

More episodes

View all episodes

 • 387. ”387. VA RÄDD OM HJÄRTAT”

  12:56
  I veckans avsnitt pratar vi lite mer om Dakis hälsotillstånd som han vägrar ta på allvar, Danne har blivit riktigt blåst och Rodda blev lämnad ensam i Colombia. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 386. ”386. LIVEPODD”

  10:09
  I veckans avsnitt bjuder vi på en livepodd från Dakis stream. Vi kör nästan en hel timme QNA. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 385. ”385. VATTENSKALLE”

  13:53
  I veckans avsnitt spar vi på energin inför vår livepodd. Danne är på väg att lämna Sverige för alltid redan imorgon medans Rodda villl vänta 5 år. Daki har druckit kaffe med ett fan. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 384. ”384. KRASCHLANDNING”

  15:19
  I veckans avsnitt får vi höra om Roddas senast flygtur när landningen höll på att kosta om hon livet, Daki har varit hos läkaren och fått dåliga nyheter (enligt Danne) men Daki är glad. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 383. ”383. GOTT OCH BLANDAT”

  16:08
  I veckans avsnitt pratar vi resor, börs och FOMO. Daki ska bjuda resten av gänget till Belgrad och Danne hotar en av Dakis följare och Rodda drar söderut för att kanske hitta en ny framtid. avslöjar Danne en hemligt som varit hemlig för Rodda i 20 år. Ett riktigt omoget avsnitt där vi halkar tillbaka till kiss och bajsåldern och tipsar våra lyssnare om massor av pranks.Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 382. ”382. LIVETS HEMLIGHET”

  17:49
  I veckans avsnitt avslöjar Danne en hemligt som varit hemlig för Rodda i 20 år. Ett riktigt omoget avsnitt där vi halkar tillbaka till kiss och bajsåldern och tipsar våra lyssnare om massor av pranks. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 381. ”381. HAN HAR ETT HUM”

  14:38
  I veckans avsnitt får vi höra om när Daki drog hem maxvinsten på casino men oxå om hur han inte har en aning om hur mycket pengar han har satsat och varför finns det ingen ost i Serbien? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 380. ”380. KAPTEN SECRETO”

  16:50
  I veckans avsnitt Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • ”379. MOMENTUM”

  19:29
  I veckans avsnitt berättar Daki hemligheten bakom sitt momentum kring sitt spelande, vi pratar julklappar och hur är egentligen läget mellan Albanien och Serbien? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.