Share

cover art for ”362. FIMPEN BEIJNER”

Handen på hjärtat

”362. FIMPEN BEIJNER”

Season 3, Ep. 362

I veckans avsnitt pratar vi att Danne har börjat röka på riktigt!? Hur Daki mutar poliser. Och det det stora misstaget att prata om psykisk ohälsa med DR. Savic… Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartat


Genom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.

More episodes

View all episodes

 • 375. ”375. SÖKARNA ÄR HELIG”

  12:13
  veckans avsnitt pratar vi om Svensk klassiker till film! Sökarna! Bibeln! Inspirationen… iaf för Danne och Daki, Rodda gör sitt bästa för att plocka ner dom på jorden. Men lyckas han? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 374. ”374. VAD DRÖMMER VI OM?”

  13:48
  I veckans avsnitt pratar vi om våra mål och drömmar, eller ja alla utom Danne… Är att röka ett flyktbeteende? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • ”372. RÖKFRI!?”

  15:24
  I veckans avsnitt får vi höra allt om Dakis nya jobb och hur hade Danne det på Vitalisera? Slutade han röka? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • ”371. SKITKRIG”

  14:44
  I veckans avsnitt börjar vi med att bråka. Sen fördjupar vi oss i det vidriga kriget mellan Israel och Hamas , vart går gränsen för krigsbrott?
 • 370. ”370. PODDRASIST”

  16:05
  I veckans avsnitt får vi veta varför Danne gick från jaktkung till jaktpung, Daki inväntar sin dom och det eviga Teslakriget fortsätter. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 369. ”369. HÄLSOSAMMARE?!”

  18:51
  I veckans avsnitt går vi tillbaka till stenåldern Daki har nämligen köpt en CD-brännare och visa upp sina beatbox skills och Danne börjar bli nervös inför sin vecka på vitalisera. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 368. ”368. TESLADANNE”

  19:30
  I veckans avsnitt försöker Daki håna Danne för att han har köpt en Tesla medans Danne utmanar Dakis lilla skitbil. Vad är egentligen värst, isvak eller cryokammare? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 367. ”367. MÖGELKAKA”

  16:24
  I veckans avsnitt berättar Daki att han precis ätit en hel kaka full med mögel, vem bär egentligen ansvaret för vad man ser på SoMe, är det kreatörer eller den som tittar? Danne försöker köpa Dakis grill för 2000% mer än vad han köpte den för. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 366. ”366. FIKONRUMPA”

  18:40
  I veckans avsnitt blir Danne hånad för sina fega förolämpningar, han har oxå tappat sin plånbok och fått sitt företagskonto länsat! Vi diskuterar hur vida det är värt att köpa en Tesla eller inte och hur fan kan man tycka att Sverige mår bra. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.