Share

cover art for ”352. ANALBLEKNING”

Handen på hjärtat

”352. ANALBLEKNING”

Season 2, Ep. 352

Den här veckan får vi höra om Dannes nya jobb som analblekare, Rodda tar körkort och ingen vill köpa Dakis lägenhet. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.


----------------------------


Veckans eftersnack på Patreon:

Hur äckligt är det egentligen med främmande mäns arslen?


(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)


----------------------------


Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!


Puss och kram shurdas.

More episodes

View all episodes

 • 365. ”365. AC-BRÅKET”

  16:03
  I veckans avsnitt kommer vi fram till vilka vi är lika. Ron Jeremy, Jean Claude Van Dam och Torsten Flinck, gissa vem som är lik vem!? Sen startar ett stort bråk mellan Daki och Danne ang en AC. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 364. ”364. FITTATS FOR 40”

  13:33
  I veckans avsnitt inser Daki att han har 40 års kris och ska i bli sin fittaste form innan 40. Daniel har gråtit hål på sitt öga och vad köper man till någon som fyller år men inte önskar sig nått, sen rundar vi av hela Andrew Tate snacket i väntan på mer fakta. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 363. ”363. TIKTOKTRAFFICKING”

  16:04
  I veckans avsnitt fördjupar vi oss i vad Andrew Tate faktiskt är misstänkt för, kriget mellan Ukraina och Ryssland!? Enligt Daki är det någon som springer runt bland vinande kulor och plockar upp vapen från marken för att sälja till obehöriga. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 362. ”362. FIMPEN BEIJNER”

  15:48
  I veckans avsnitt pratar vi att Danne har börjat röka på riktigt!? Hur Daki mutar poliser. Och det det stora misstaget att prata om psykisk ohälsa med DR. Savic… Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 361. ”361. ÄR DET NÅGON SOM BRYR SIG?”

  15:31
  I veckans avsnitt pratar vi om hur mycket man egentligen bryr sig om saker. Alla bryr sig om miljön men hur mycket bryr mig sig egentligen? Daki bryr sig extremt mycket om plast vs papp iaf det är en sak som är säker. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 360. ”360. KÅTA HASSE”

  13:51
  I veckans avsnitt pratar vi om stormar, vem döper dom? Heter dom samma sak när byter land? Hur farlig är moder jord egentligen? Sen pratar vi en del om sprängda anusar. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 359. ”359. KNARKARE OCH IDIOTER”

  15:01
  I veckans avsnitt pratar vi om frisyer allt från mullets till flinskallar, både Daki och Danne är missnöjd med sina senaste resturangbesök, hur visar man att man är missnöjd om ändå vill dricksa? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 358. ”358. PIZZ-AIR”

  12:30
  I veckans avsnitt pratar vi om svenska kronas förfall, Paolo Robertos senaste intervju och Dannes resa till Albanien med världens sämsta flygbolag. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 357. "357. Snålshurdas"

  14:10
  Veckans avsnitt är det första avsnittet i den nya tappningen av Handen på hjärtat. Vi bjuder alla snåljåpar på en kortare version av veckans avsnitt. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.