Share

cover art for ”349. BONUSPODDEN”

Handen på hjärtat

”349. BONUSPODDEN”

Season 2, Ep. 349

Bonus

More episodes

View all episodes

 • 406. ”406. TULLMUTARE”

  15:24
  I veckans avsnitt berättar Daki att han mutat sig genom tullen, Rodda har brutit tån och Danne somnade bakom ratten. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 405. ”405. ÄRU BÖG ELLER?”

  17:08
  I veckans avsnitt är vi äntligen samlade igen och den stora frågan för dagen är som rubriken lyder är du bög eller? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 404. ”404. REHABEN FORTSÄTTER”

  15:17
  I veckans avsnitt är Dennis tillbaka i podden för att berätta om hur behandlingen går, Danne och Dennis möts i gamla och nya känslosamma minnen om deras uppväxt och vad som triggat Dennis till missbruk. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartat (https://www.patreon.com/handenpahjartat)Genom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 403. Rehab

  10:31
  Hallå gänget, Danne är i skrivandestund PRUTTFULL så poddens Julio Iglesias hoppar i vanlig orning in och förgyller med avsnitts beskrivningen.Så vad kan ni förvänta er?Ett Intimt gästspel , ljudproblem i ena micken första 5-10 minuterna, en del skratt och en del gnäll.Hoppas ni haft en glad midsommar.Ps Bor ni i sthlm så djar jag först på Tak Onsdag 26e 16-21 sen på Biblioteket live med Alpis och Dc Grimsta.Shululu!
 • 402. ”402. DILDOSHOWEN”

  14:49
  I veckans avsnitt får vi höra om hur Daki blir tagen på bar gärning med en dildo i sin stream. Danne har käkat sömntabletter innan podden och Rodda har blivit en tjockis. Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 401. ”401. THE WEEK FROM HELL”

  16:10
  I veckans avsnitt får vi höra om hur högre makter har testat Dakis tålamod mer eller mindre varje dag och hur man som vuxen väljer att stå emot vreden man vill släppa loss så är det viktigt att ta val som gynnar ens framtid öven om det är svårt Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.
 • 399. ”399. ROADRAGE”

  15:22
  I veckans avsnitt har Rodda fått sitt första oroadrage men vart går gränsen för vad roadrage är? Varför är folk så dryga i trafiken? Vill man höra detta och alla kommande avsnitt i sin helhet så är man varmt välkommen att klicka på denna länk https://www.patreon.com/handenpahjartatGenom att bli Patreon stöttar du vårt arbete med podden. Tusen tack.