Handen på hjärtat

Share

”345. DEN FRIKÄNDA PEDOFILEN”

Season 2, Ep. 345

Den här veckan pratar vi om hur misslyckat Sverige är som låter pedofiler gå fria, hur rättsystemet måste förändras. Men vi får oxå höra Dakis värsta genom tiderna. Ni kommer inte tro era öron. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.


----------------------------


Veckans eftersnack på Patreon:

Vi fortsätter planera våran utlandsflytt. Hej då Sverige! 


(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)


----------------------------


Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!


Puss och kram shurdas.

More Episodes

 • 355. ”355. AIDSBENET”

  29:26
  Den här veckan har Daki äntligen skrivit på för en lägenhet i Serbien och Danne har varit med om ett fästinginferna som slutat med aids i benet och Rodda har en brand på jobbet. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Daki har ännu en gång blivit lurad av en lyssnare. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 354. ”354. PISS-SHURDA”

  28:14
  Den här veckan är han arg, satan så arg han är. Men en av våra lyssnare har försökt sig på en riktig blåsning och det låter vi inte passera obemärkt. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Vad kostar en hyra i Serbien? Vad har vi för sovrutiner? Det får ni veta i Patreon. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 353. ”353. DAMPDAKI”

  32:08
  Den här veckan har Daki så mycket att prata om att han nästan exploderar, vi pratar om skjutningarna i Serbien vad får egentligen en trettonåring att begå en sån handling? Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Vi fortsätter på ämnet om vad ungdomar egentligen förstår av sina handlingar. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 352. ”352. ANALBLEKNING”

  30:03
  Den här veckan får vi höra om Dannes nya jobb som analblekare, Rodda tar körkort och ingen vill köpa Dakis lägenhet. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Hur äckligt är det egentligen med främmande mäns arslen?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 351. ”351. ALIENS”

  41:18
  Den här veckan snöar vi in på aliens, area 51 och ännu mer pyramider. Hur ser annat liv i galaxen egentligen ut? Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Vad är innebörden av att vara en ensamstående förälder?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 350. ”350. PISSUNGE”

  34:48
  Den här veckan catchar Danne Daki på bar gärning när han snackar skit! Danne hatar ut på Toyota och Daki golar ner sig själv. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Vi fördjupar oss i pyramidernas mysterium. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 349. ”349. BONUSPODDEN”

  32:55
  Bonus
 • 348. ”348. SHOW ME THE PUSSY”

  38:32
  Den här veckan pratar vi om att prata i sömnen, Danne har en kraftig blåtira och Daki utgår från att han har fått stryk som vanligt. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Kan man vara vän med det motsatta könet?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.
 • 347. ”347. FAKKING RETARD”

  32:32
  Den här veckan bråkar Daki om vårat intro, 7 år senare har han åsikter om vad vi säger när ju sagt samma sak i 7 år!? Vi pratar oxå en del om tacksamhet. Vi bjuder som vanligt på många skratt i detta avsnitt.----------------------------Veckans eftersnack på Patreon:Vi får höra ännu mer ang Dakis flytt till Serbien.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.