GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Share

358: 4 grunner til at LIVE eventer vil endre livet ditt

4 grunner til at du skal prioritere en LIVE event. Jeg deler også hvorfor jeg reiser verden rundt for å lære av mentorer og kommer med min toppliste som jeg anbefaler i USA.

Jeg har også 6 eventer jeg vil på, som står på bucket listen min.

Akkurat nå er jeg på event i California med min mentor James Wedmore. Om bare 30 dager tar jeg teamet med meg til Arizona og vi skal lære mer av dyktige folk.

Hvorfor vi reiser på eventer finner du ut på dagens podcast.

OG for all del - gå ikke glipp av LIVE med Gry og Powerfriends som går i november. Akkurat nå til EarlyBird prisen som ikke er til å tro. Meld deg på her:

grysinding.no/live


--- NEDLASTNINGER ---

-Chat med meg her: m.me/gry.sinding

-Følg meg på Instastories her: www.instagram.com/stories/grysinding/

-Meld deg på her: grysinding.no/live

More Episodes

onsdag 26. april 2023

363: Ti perspektiv for å bli mentalt sterkere

Kan andres perspektiver gjøre deg mentalt sterk?Absolutt.Her er mine topp ti jeg har fått, lånt, lært av mentorer fra kurs, Masterminds og bøker. OG en god porsjon av de er blitt forsterket av mine feil.1. Utfordringer skjer FOR deg og ikke mot deg. Alt kan jo læres og du er en løsningsmaskin. 💪Tidligere perspektiv: Dette er så vanskelig og hver gang jeg får en breakthrough er det et nytt problem 😡2. Jeg måler egen progresjon og sammenligner meg kun med meg – 1 % bedre fra i går.Tidligere perspektiv: Jeg står fast, jeg skulle ønske jeg hadde mer selvtillit.3. Det er suksess nok til alleTidligere perspektiv: Jeg er ikke kommet langt nok, jeg henger etter. Det er noen som har gjort det før meg, så dette går sikker ikke. Jeg har jo bedre .... enn henne, så hvorfor klarer hun det så mye bedre enn meg 🙈4. Jeg tar 3 små action her dag.Tidligere perspektiv: Jeg har ikke tid/penger/kunnskap nok. Jeg føler meg ikke i form i dag, så jeg venter litt til. Jeg lurer på hva den ene tingen som gir suksess er så jeg prøver alt.5. Pauser er like viktig som actionTidligere perspektiv: Jeg jobber mye for å få suksess, gjerne til jeg stuper 😂6. Jeg er en god Powerfriend og jeg bygger strategisk nettverk, for jeg spør om hjelp av de som er bedre enn meg. Det er styrke.Tidligere perspektiv: Jeg klarer det selv. Jeg er selvstendig. Det er ensomt som gründer og jeg føler meg alene.7. Jeg er 100% ansvarlig for min egen feil og suksess. Det er de med resultater og de med forklaringer og veldig gode unnskyldninger ..Tidligere perspektiv: Hadde det ikke vært for ...... så skulle jeg ha ....8. Feil er nødvendig for suksess og jeg er modig som tør prøve nye ting. Jeg bygger kunnskap daglig og alt kan læres med tid og øving.Tidligere perspektiv: Jeg har ikke, jeg kan ikke. Jeg er ikke god nok til dette. Jeg klarer ikke ....9. Jeg får betalt for på verdien jeg skaperTidligere perspektiv: Jeg får lønn for den jobben jeg gjør10. Energi og motivasjon bygger jeg hver dag med gode rutinerTidligere perspektiv: Jeg har ikke energi. Jeg skulle ønske jeg var mer motivert.--- NEDLASTNINGER ----Chat med meg her: m.me/gry.sinding-Følg meg på Instastories her: www.instagram.com/stories/grysinding/- Skap din morgenrutine: www.grysinding.no/smartmorgen