GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Share

359: På vei mot veggen? Slik justerer du

Jeg lovet meg selv etter min langtidssykemelding i 2009-2011 at jeg aldri skulle ende på en smell igjen. For noen uker siden kjente jeg at jeg er farlig nær og startet justeringen. Det var det det falt enda flere utfordringer i fanget 😂 så hva gjør du – når du er allerede på minus i energi og du føler du er nødt til å gjøre jobben.  

 

Her er hva jeg justerer og kanskje kan du ta med noe på din vei.  

Lagre den til du gjør en feilprioritering og trenger å justere.  

 

Som jeg nevner – justering på morgenrutinen var helt nødvendig. Her er det jeg gjør og kanskje du kan kopiere den? Og så hører du justeringene jeg har gjort også.  

 

--- NEDLASTNINGER --- 

 

- 359: På vei mot veggen? Slik justerer du

https://www.grysinding.no/blog/p%C3%A5%20vei%20mot%20veggen%20-%20juster

 

-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding 

-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/ 

- Skap din morgenrutine: https://www.grysinding.no/smartmorgen 

More Episodes

onsdag 26. april 2023

363: Ti perspektiv for å bli mentalt sterkere

Kan andres perspektiver gjøre deg mentalt sterk?Absolutt.Her er mine topp ti jeg har fått, lånt, lært av mentorer fra kurs, Masterminds og bøker. OG en god porsjon av de er blitt forsterket av mine feil.1. Utfordringer skjer FOR deg og ikke mot deg. Alt kan jo læres og du er en løsningsmaskin. 💪Tidligere perspektiv: Dette er så vanskelig og hver gang jeg får en breakthrough er det et nytt problem 😡2. Jeg måler egen progresjon og sammenligner meg kun med meg – 1 % bedre fra i går.Tidligere perspektiv: Jeg står fast, jeg skulle ønske jeg hadde mer selvtillit.3. Det er suksess nok til alleTidligere perspektiv: Jeg er ikke kommet langt nok, jeg henger etter. Det er noen som har gjort det før meg, så dette går sikker ikke. Jeg har jo bedre .... enn henne, så hvorfor klarer hun det så mye bedre enn meg 🙈4. Jeg tar 3 små action her dag.Tidligere perspektiv: Jeg har ikke tid/penger/kunnskap nok. Jeg føler meg ikke i form i dag, så jeg venter litt til. Jeg lurer på hva den ene tingen som gir suksess er så jeg prøver alt.5. Pauser er like viktig som actionTidligere perspektiv: Jeg jobber mye for å få suksess, gjerne til jeg stuper 😂6. Jeg er en god Powerfriend og jeg bygger strategisk nettverk, for jeg spør om hjelp av de som er bedre enn meg. Det er styrke.Tidligere perspektiv: Jeg klarer det selv. Jeg er selvstendig. Det er ensomt som gründer og jeg føler meg alene.7. Jeg er 100% ansvarlig for min egen feil og suksess. Det er de med resultater og de med forklaringer og veldig gode unnskyldninger ..Tidligere perspektiv: Hadde det ikke vært for ...... så skulle jeg ha ....8. Feil er nødvendig for suksess og jeg er modig som tør prøve nye ting. Jeg bygger kunnskap daglig og alt kan læres med tid og øving.Tidligere perspektiv: Jeg har ikke, jeg kan ikke. Jeg er ikke god nok til dette. Jeg klarer ikke ....9. Jeg får betalt for på verdien jeg skaperTidligere perspektiv: Jeg får lønn for den jobben jeg gjør10. Energi og motivasjon bygger jeg hver dag med gode rutinerTidligere perspektiv: Jeg har ikke energi. Jeg skulle ønske jeg var mer motivert.--- NEDLASTNINGER ----Chat med meg her: m.me/gry.sinding-Følg meg på Instastories her: www.instagram.com/stories/grysinding/- Skap din morgenrutine: www.grysinding.no/smartmorgen