GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Share

304: Takknemlighet kan endre alt

Thanksgiving er favoritt høytiden min. Denne gangen feires den alene på hytta, med forberedelser til Visjonsdagen på ScaleUp. 


Jeg mimrer til den beste feiringen i dagens episode og deler hvordan takknemlighet kan brukes daglig til å endre det som ikke funker. 


Fra å være en høytid til å bli et mindset er kanskje alt som skal til for å endre ikke bare en nedtur, men hele livet. 


Tid for å ta businessen din til neste nivå: 

Mastermind 2022 er åpent for opptak. Bli med på Bli-Kjent med Mastermind timen. Kun åpen kort tid.--- NEDLASTNINGER ---


-Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: www.grysinding.no/blog


-Se treningen på onlinekurs her : www.grysinding.no/onlinekurs


-Last ned din 90 dagers plan: www.grysinding.no/90dager


-Chat med meg her: m.me/gry.sinding


-Følg meg på Instastories her: www.instagram.com/stories/grysinding/

More Episodes

6/2/2022

327: Jeg skal igjennom enda en skilsmisse

Jeg skal igjennom enda en skilsmisse.Denne gangen en skilsmisse fra min oppvekst og meg selv.Jeg har ikke klikket, men på vei til en berømt retreat Hoffman process.Det er altså en retreat.Jeg mener ikke en sånn søt en med yoga matter og solsenger. Men 10 lange dager hvor vi skal gå inn i de tøffeste traumer.Dine egne og dine nye venners.Jeg er spent, litt redd og veldig klar.Ingen internett, emailer, trenings bøker, og vi skal dele rom med fremmede. En av mine største redsler og store skrekk. Verre enn å dele rom med en edderkopp.Dager med stillhet, lek og visstnok begravelse av din gamle versjon. Vi skal igjennom alle følelsene du helst ikke vil føle: tap, forakt, håpløshet og sinne. Men også håp, joy og kjærlighet.En ny fødsel. Her er hvorfor jeg igjen drar på en oppdagelsestur for å bli bedre kjent med hvem jeg egentlig er igjennom tårer, skrik, latter. Mitt håp er å komme ut av denne uken som en bedre versjon av meg selv fylt av håp for fremtiden.Villighet til å være i endring.Være åpen for at jeg ikke har rett.Åpen for å bli bedre. Få nye perspektiv på gamle sannheter.Wish me luck. Mens jeg er borte skal min mentor James ha en gratis trening.Det var som en skilsmisse for min business. Skilsmisse fra stress, jag og med mer JOY i business. Få med deg disse treningene som bare går nå en gang i året.James trening finner du >>>>> HER >>>>>https://www.jameswedmoretraining.com/a/2147513259/YPYg2Pqq--- NEDLASTNINGER ---327: Jeg skal igjennom enda en skilsmissehttps://www.grysinding.no/blog/Jeg%20skal%20igjennom%20enda%20en%20skilsmisse-Last ned din 90 dagers plan: https://www.grysinding.no/90dager-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/-Se treningen på onlinekurs her: https://www.grysinding.no/onlinekurs