GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Share

298: 3 nye justeringer på Instagram

Sosiale Medier endres ofte, og det er smart å henge med på utviklingen. Det som tjener deg i dag, kan sette deg tilbake i morgen. 

Den gode nyheten er at du kan bruke sosiale medier til å bygge en bedrift GRATIS med de riktige stegene. 


Her er tre justeringer jeg gjør nå: 


1. Tallene som teller. Jo mer du poster, jo mer vokser du. Jeg deler noen tall i podden som kan virke skremmende, men følger du denne metoden er det mindre jobb og mer følgere. 

2. Lifestyle kategorier som rocket i fjor og starten av året, funker ikke. Hold deg til nisjen din 80/20. Og skal du vokse med instagram er det lurt å poste mer av Reels enn bilder.  


3. Hashtags – er ikke pålitelig lengre. Men bruker du de feil slik mange gjør, skader de faktisk veksten din. Her er det stor forskjell for oss som bygger en onlinebusiness og de som er influencere. Det som skader vårt brand er bra for deres. Første del av Instagram for business….

Teste oss ut. grysinding.no/grunderkanalen
--- NEDLASTNINGER ---


-Sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/blog 

-Bli med på årets grunderevent: https://www.grysinding.no/live

-Se treningen på onlinekurs her: https://www.grysinding.no/onlinekurs

-Last ned din 90 dagers plan: https://www.grysinding.no/90dager

-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding

-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/


More Episodes

11/11/2021

302: 3 ting du bør vite før du sier opp jobben for å bli grunder

Å være egen sjef, uten tvil det beste jeg har gjort for meg selv. Det er vidunderlig. Inntekten, jobbe fra hvor du vil, eller å endelig bestemme over tiden din. Hva er det ikke å elske?Men det er ikke så gøy om du ikke tjener penger og setter familie økonomien i press, slik jeg gjorde. OG mange slutter i fast jobb for tidlig.Her er er par tips fra meg slik at utfordringene ikke blir overveldende.1, Start din business på siden vanlig jobb. Vent til du har inntekt slik at du ikke MÅ ha inntekt fra grunderjobben med en gang. Første året er detinvesteringer; tid, penger og energi. Men START NÅ, og ta små steg i gangen og nyt reisen. Vit hva du skal tjene før du sier opp. Og sett deg et mål.2, Bygg mindset til en rå grunder.80% sies å være mindset, og det er jeg ikke i tvil om. Du kan være mentalt sterk, men grunder mindsettet er noe helt annet. Det viktigste har for meg være å tørre å feile mens andre så på. Drite seg ut, bli dømt og at andre har meningen om meg. Du er nødt til å bli komfortabel med å være ukomfortabel. Redsler vil alltid være der, men hodet må du lære å slå av. Ensom – bygg nettverkEn grunder er alltid i vekst og business er en direkte refleksjon av ens selvutvikling. Tøffeste for meg : alle rollene, ensomheten og det å inspirere seg selv hele veien.3, Ha en tydelig plan.90 dagers plan implementerte jeg etter 18 månder. Det er en business plan for onlinebusiness. Last ned her!Du må vite når du skal ha inntjening og bygge listen er helt essensielt for denne type business.Ha LASERFOKUS på salgssystemet, som er grunnmuren til en onlinebusiness. Steg for steg hva du må gjøre ▶️ ScaleUp.Lær å stole på deg selv – holde deg til planen. Ting tar lengre tid – nei. Du holder ikke avtalene med deg selv.Ta action også når livet kommer i veien.90 dagers planen – jeg vil sende deg også et eksempel hvordan du bruker den.Glem ikke at du kan vinne en tur til Oslo og middagsdate med Gry.Legg igjen din tilbakemelding på Grunderkanalen HER. Ta screenshot før du sender den og send den på email til oss.En av dere blir invitert med på middag i Oslo med verten. Meg ☺ Lytt og glem ikke å sende din anbefaling til oss: gry@grysinding.com Merk den gave. Håper du og jeg skal ha en nydelig kveld med business og kos.--- NEDLASTNINGER ----Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/blog-Se treningen på onlinekurs her : https://www.grysinding.no/onlinekurs-Last ned din 90 dagers plan: https://www.grysinding.no/90dager-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/