GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Share

297: Årsaken til at så få grunder tjene penger

Kort fortalt: De planlegger ikke godt nok. 

Uten en plan – planlegger du å mislykkes sa Benjamin Franklin. 

“If you fail to plan, you are planning to fail.” 


Mange starter en online business med å hoppe på et kurs for å lære seg deler av det som er viktig; sosiale media, webinar, bygge liste, osv. Eller man ser hva andre gjør og håper på det beste. 


Det tar lang tid. Veldig lang tid. Business handler ofte om å få momentum. 

Fart. Fordi det er avgjørende for motivasjonen vår. Stillstand og være blakk kan skape stress og vi mister motet når vi ikke får fremgang. 


Der er ett verktøy du kan bli god på som vil gi deg en plan, fart og det du trenger for å få en onlinebusiness opp å gå. 

90 dagers planen – her får du vår: grysinding.no/90dager

Vi går igjennom planen, hvordan bruke den og hva du kan forvente av resultater. 


Lag en plan, så tar du å utdanner deg på verktøyene du trenger for å gjennomføre planen. Start på riktig sted.--- NEDLASTNINGER ---


-Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/blog 

-Se treningen på onlinekurs her : https://www.grysinding.no/onlinekurs

-Bli med på årets grunderevent: https://www.grysinding.no/live

-Last ned din 90 dagers plan: https://www.grysinding.no/90dager

-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding

-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/
More Episodes

11/11/2021

302: 3 ting du bør vite før du sier opp jobben for å bli grunder

Å være egen sjef, uten tvil det beste jeg har gjort for meg selv. Det er vidunderlig. Inntekten, jobbe fra hvor du vil, eller å endelig bestemme over tiden din. Hva er det ikke å elske?Men det er ikke så gøy om du ikke tjener penger og setter familie økonomien i press, slik jeg gjorde. OG mange slutter i fast jobb for tidlig.Her er er par tips fra meg slik at utfordringene ikke blir overveldende.1, Start din business på siden vanlig jobb. Vent til du har inntekt slik at du ikke MÅ ha inntekt fra grunderjobben med en gang. Første året er detinvesteringer; tid, penger og energi. Men START NÅ, og ta små steg i gangen og nyt reisen. Vit hva du skal tjene før du sier opp. Og sett deg et mål.2, Bygg mindset til en rå grunder.80% sies å være mindset, og det er jeg ikke i tvil om. Du kan være mentalt sterk, men grunder mindsettet er noe helt annet. Det viktigste har for meg være å tørre å feile mens andre så på. Drite seg ut, bli dømt og at andre har meningen om meg. Du er nødt til å bli komfortabel med å være ukomfortabel. Redsler vil alltid være der, men hodet må du lære å slå av. Ensom – bygg nettverkEn grunder er alltid i vekst og business er en direkte refleksjon av ens selvutvikling. Tøffeste for meg : alle rollene, ensomheten og det å inspirere seg selv hele veien.3, Ha en tydelig plan.90 dagers plan implementerte jeg etter 18 månder. Det er en business plan for onlinebusiness. Last ned her!Du må vite når du skal ha inntjening og bygge listen er helt essensielt for denne type business.Ha LASERFOKUS på salgssystemet, som er grunnmuren til en onlinebusiness. Steg for steg hva du må gjøre ▶️ ScaleUp.Lær å stole på deg selv – holde deg til planen. Ting tar lengre tid – nei. Du holder ikke avtalene med deg selv.Ta action også når livet kommer i veien.90 dagers planen – jeg vil sende deg også et eksempel hvordan du bruker den.Glem ikke at du kan vinne en tur til Oslo og middagsdate med Gry.Legg igjen din tilbakemelding på Grunderkanalen HER. Ta screenshot før du sender den og send den på email til oss.En av dere blir invitert med på middag i Oslo med verten. Meg ☺ Lytt og glem ikke å sende din anbefaling til oss: gry@grysinding.com Merk den gave. Håper du og jeg skal ha en nydelig kveld med business og kos.--- NEDLASTNINGER ----Slik kommer du deg opp igjen etter en nedtur - sjekk ut bloggen: http://www.grysinding.no/blog-Se treningen på onlinekurs her : https://www.grysinding.no/onlinekurs-Last ned din 90 dagers plan: https://www.grysinding.no/90dager-Chat med meg her: https://m.me/gry.sinding-Følg meg på Instastories her: https://www.instagram.com/stories/grysinding/