Share

cover art for Graus Garage – Jesper Skibby

Graus Garage

Graus Garage – Jesper Skibby

Season 6, Ep. 6

Som cykelrytter var Jesper Skibby den første dansker til at vinde etaper i alle de tre største etapeløb. At han også var hurtig til at skifte sin bil ud vil ingen betvivle efter at have lyttet til dette ekstra begejstrede afsnit af Graus Garage. Spækket med røverhistorier, lækre biler og ikke mindst højt humør. Fra Rigtig god fornøjelse!


More episodes

View all episodes

 • 7. Graus Garage – Rune Glifberg

  58:16
  Rune Glifberg er en kalif, når det kommer til at skate, men det er ikke kun de fire hjul på et skateboard, der vækker hans entusiasme. Også når det gælder biler og ikke mindst BMW er han en regulær connaisseur, der gennem sine 17 år i USA og efterfølgende herhjemme har fragtet sig selv og familien rundt i alt fra diverse M3'ere til et par M5'ere og X5'ere. Mød en sand legende i dette afsnit af Graus Garage.
 • 5. Graus Garage – Gertrud Højlund

  53:25
  Man skal ikke prikke meget til journalist og nyhedsvært Gertrud Højlund for at mærke hendes interesse for biler. Hun har med egne ord endda været lidt af en Brian som ung. Hør om bilerne, karrieren og livet som sådan i denne episode af Graus Garage.
 • 4. Graus Garage – Jan Elhøj

  01:01:14
  I dette afsnit skal du møde tv-vært, komiker og eventyrer Jan Elhøj, der skulle blive 30 år, før han fik sig et kørekort. Så gik han til gengæld også amok i amerikanerbiler og havde på et tidspunkt syv-otte enorme slæder holdende. I dag kører han tysk elbil, og så kan du jo prøve at gætte hvilken. Svaret får du i denne måneds besnærende episode, der vanen tro også sender dig omkring gæstens karriere og andre livsvalg.
 • 3. Graus Garage – Thomas Castberg

  01:05:54
  Før han sneg sig ind i dit TV gik Thomas Castberg og gemte sig på Kommandanten og i andre gode køkkener. At han også gemmer en buffet af lækre biler i sit auto-CV vidner denne måneds afsnit om. Mød den knivskarpe Masterchef-dommer i Graus Garage.
 • 2. Graus Garage – Nils Petter Bro

  01:07:23
  Som restauratør var Nils Petter Bro med til at opbygge Madklubben, før han solgte sin andel i 2020 og startede Bilklubben Podcast. Han handler også med klassiske biler, selv om han er gladere for at købe end at sælge. Han er i det hele taget svært glad for biler – især gamle Mercedes'er og skøre sydeuropæiske modeller fra Fiat, Citroên og Renault. Mød Bilklubbens hyggeminister til en snak om biler, diagnoser, restauranter og stress.
 • 1. Graus Garage – Gordon P. Henriksen

  52:06
  Kan man fange fisk med entusiasme som mading, så giver det perfekt mening, at Gordon P. Henriksen er så dygtig en lystfisker. Som en af Danmarks bedste formidlere af naturoplevelser har han naturligvis også en bil, der ikke stopper, når vejen ender. Mød kogebogsforfatter, YouTuber, eventmager og lystfiskekongen her til en snak om biler, fangster, jagt og natur.
 • 12. Graus Garage – Niels Becker

  01:02:01
  Med over 175 biler i sit personlige auto-CV er der ingen chance for at vi når gennem hele Niels Beckers vognpark. Til gengæld når vi godt omkring hans tid som driftkører og ikke mindst hans nuværende rolle som nærmest ambassadør for den del af bilkulturen, der ofte bliver kaldt Brian, motorbølle og måske endda vanvittig. Det foregår ikke mindst via YouTube-kanalen High on Cars og podcasten af samme navn. Glæd dig til møde en bogstaveligt talt stor guttermand i dette forrygende afsnit af Graus Garage.
 • 11. Graus Garage – Tobias Hamann

  56:32
  Tobias Hamann gør ikke mange ting uden at brænde for dem. Det gælder også hans ejerskab af den røde Mercedes SL, som han nu er familiens tredje lykkelige ejer af. Hør historien om den fine Mercedes og få en statusopdatering på den tidligere Bagedyst-vinder, tv-vært og forfatters tilværelse i alverdens biler og livssituationer. Herunder også et lidt mørkt kapitel, som den klodsede podcastvært, er så bramfri at træde direkte ind i.