Share

cover art for Från Strippklubb till Janssons Frestelse

Good Morning Sweden

Från Strippklubb till Janssons Frestelse

Season 1, Ep. 1

Välkommen till första avsnittet av Good Morning Sweden!

I detta avsnitt berättar jag hur jag hamnade i Las Vegas, och hur jag ramlade rakt in i Sin City´s "vardagsliv".

Härligt charmiga Eva Hallbeck som dansat i flera Las Vegas Shower och numera är Yoga-instruktör, är gäst i podden.More episodes

View all episodes

 • 5. Inbrott, Orkaner & Bigami

  01:20:00
  Min Vegas story går vidare. En kul & händelserik start av sommaren byts mot chockerande nyheter - Jag hade inbrott i mitt hus, förlorar allt och flyttar in tillsammans med ett udda par. Livet som nybliven singel i Las Vegas startar onekligen med några intressanta möten.Veckans gäst Kamilla Martin reser jorden runt och hamnar i en orkan i Florida. Hon flyttar till Hawaii och hamnar sedan i dubbelt trubbel i Las Vegas. Missa inte hennes intressanta historia!
 • 4. Branden i Kalifornien - Grönt Kort & Kostsamma Äktenskap Del 2

  37:01
  Vi fortsätter intervjun med Bassic, alias Martin Lindhe. I denna "Del 2" av Grönt Kort & Kostsamma Äktenskap så berättar Martin hur han till slut fann den Stora Kärleken och flyttade till Kalifornien. Där brann det till rejält... Martin hamnade nämligen Kaliforniens största skogsbrand någonsin.Som vanligt, gå gärna in på www.goodmorningsweden.com där du hittar en Podd-blogg med bilder och länkar om det senaste avsnittet.Där får Du gärna lämna en kommentar eller ställa frågor.Musiken i detta avsnitt är gjord av Martin Lindhe, under sitt artist namn Bassic.
 • 4. Grönt Kort & Kostsamma Äktenskap Del 1

  52:28
  Hur skaffar man egentligen ett Grönt Kort till USA? Du får veta hur det praktiskt sett går till att få ett Green Card, och vilka processer man får gå igenom om man gifter sig. Vi pratar med Martin Lindhe, som först åkte på ett läsår i USA och senare hamnade i Aftonbladet som Förste Svensk att träffa sin fru på Internet. Vi får höra hans spännande historia om hur han av en slump blev rik på sin musik, och hur han sen blev drabbad av skillsmässo-problem i USA.Detta avsnitt är uppdelat i två delar, så att Du lättare kan planera din tid.Som vanligt, gå gärna in på www.goodmorningsweden.com där du hittar en Podd-blogg med bilder och länkar om det senaste avsnittet.Där får Du gärna lämna en kommentar eller ställa frågor.Musiken i detta avsnitt är gjord av Martin Lindhe, under sitt artist namn Bassic.
 • 3. Vi gifte oss i Las Vegas

  40:15
  I detta avsnitt av podden från Las Vegas, så berättar jag om hur jag gifte mig här i Las Vegas. Jag ringer upp The King of Rock, och vi får höra om hur det är att växa upp i Nashville och hamna i Las Vegas som Elvis. Kika in på www.goodmorningsweden.com för hemliga bilder från bröllopet, och lämna gärna kommentarer där!
 • 2. Från Maffian till Ovala Rummet

  01:04:37
  Hur är det att flytta från den Svenska landsbygden till "The Big Apple", New York? Hur tar man en bra bild på Henrik Lundqvist? Och är det Ovala Rummet verkligen ovalt?I detta avsnitt berättar jag om hur jag flyttade till Las Vegas, om min koppling till den Amerikanska Maffian och om en galen resa till San Diego.Fotografen Pontus Höök från New York är gäst i podden, och han berättar om hur det var att bo i New York när pandemin slog till, hans vänskap med King Henrik, och om hur det är att träffa Presidenter. Han ger också lite tips om hur man tar den bästa bilden!
 • Good Morning Sweden Teaser

  01:47
  Ett litet smakprov på din nya favoritpodd "Good Morning Sweden"!Galna historier från Las Vegas & andra Amerikanska städer. Intervjuer med jänkare & andra svenskar i USA. Hur är det att leva här? Vi tar pulsen på USA inifrån och Sverige från ett utlandsperspektiv.