Share

cover art for S2:A9 Gokartpappan LIVE med Håkan Nilsson om kartingskolan.se

Gokartpappan LIVE

S2:A9 Gokartpappan LIVE med Håkan Nilsson om kartingskolan.se

Season 2, Ep. 9

I denna intervju träffar vi ännu en av kartingens eldsjälar - Håkan Nilsson som driver kartingskolan.se och vi får höra allt om träningslägret på Gotland i v28! (det finns fortfarande platser kvar!) Ett läger som kombinerar utbildning av förare och föräldrar men även med tid till att ha semester och utforska Gotland. Utbildning får man i allt från teknik, chassie, motorer, men framförallt mycket körning, körteknik och du kommer garanterat därifrån med bättre varvtider resten av säsongen - Välkomna att lyssna!

More episodes

View all episodes

 • 2. S3:A2 Gokartpappan LIVE med Annie Seel - Sveriges mest erfarna Dakar Rally förrare och co-driver!

  01:48:51
  I denna intervju med Rally-stjärnan Annie Seel, får ni höra allt från att hon köpte sin första motorcykel till status idag som en av världens mest erfarna Dakar Rally förare och co-drivers! Mycket nöje!
 • 3. S3:A1 Gokartpappan LIVE with Josh Tynan - from Australia to Sweden

  02:23:06
  Start of Season 3 - Josh Tynan is a very experienced kart-driver from Australia, 20+ years behind the steering wheel - we all can learn a lot from him as a driver, as a very friendly person and a very good coach!
 • 8. S2:A8 Gokartpappan LIVE med Sonny Bäck - allt om ASPEN+

  01:52:56
  Sonny Bäck som under många år varit kontaktperson för motorsport inom ASPEN berättade om det nya enhetsbränslet för karting 2022 - ASPEN+ !! Vi pratade om lagring med och utan olja, blandning med vanlig bensin, MON-tal och RON-tal, renare avgaser.... definitivt också om Reed-bladen, och varför ASPEN+ nu är enhetsbränsle också för Superkart i USA - välkomna!
 • 7. S2:A7 Gokartpappan LIVE med Lars Jonsson - från rally till karting

  02:14:02
  Fortsättningen från Rallypodden - vad hände efter Lars rallykarriär när han blev gokartpappa och vad kan kart och rally lära av varandra, vi pratar mycket om hur rally lyckats få med sig media i form av tidningar o journalister och samarbete med kommuner för att skapa samarbeten som gynnar både sporten o kommunen, Sen hann vi naturligtvis med att prata en hel del om Lars Rally-karriär - välkomna!!
 • 6. S2:A6 Gokartpappan LIVE med Ellinor Aspeqvist - Mental träning och föreberedelse

  01:09:22
  I denna intervjun fick träffa Ellinor och prata om hur man som både förare och förälder kan lära sig hantera jobbiga känslomässiga situationer på race-banan både före, under och efter race - Mycket nöje!
 • 5. S2:A5 Gokartpappan LIVE med STEFAN RADNE

  01:38:35
  I denna intervju får vi möta Stefan Radne som tillsammans med sin syster Marie driver Radne Motor Ab, en av världens äldsta företag för karting och annan motorsport. Vi pratar om familjen om deras stora karting-passion som går tillbaka när Ronnie Petersson tävlade i karting. Vi pratar naturligtvis Rotax, e-karting, lite nyheter och mycket annat! Välkomna!
 • 2. S2:A4 Gokartpappan LIVE med Hannes Morin

  01:16:52
  I denna intervju med Hannes Morin får vi lära känna Hannes lite mer, hur många bröderna Morin egentligen är och går igenom all de klasser inom kart och bil som Hannes redan kört, trots att han bara är 19 år. Lite extra tid lägger vi på vikten av fysträning och även hur det är att köra o tävla i e-kart dvs elektrisk kart, välkomna!