Share

cover art for #1 - Jo Røislien

Gjennomslag

#1 - Jo Røislien

Season 1, Ep. 1

Er det å tømme et barskap på et nachspiel en god metode for å få gjennomslag for ideene dine? Det fungerte i alle fall for Jo Røislien. Jo er professor i medisinsk statistikk ved Universitetet i Stavanger og en av grunnleggerne av byrået Science Addiction, som er spesialister på vitenskapsformidling (og som er delvis eid av DN). For de aller fleste er nok Jo aller mest kjent fra NRK-serien «Siffer». Han er en mann med mange ideer og prosjekter – og som virkelig får ting til å skje.

More episodes

View all episodes

 • 7. # 7 - SPESIAL

  20:00
  Denne gangen befinner vi oss i et provisorisk studio, som egentlig er et ganske rotete, lite møterom rett ved siden av det egentlige studioet vårt. Denne gangen bryter vi dessuten vårt eget mantra om å ikke bare snakke om oss selv, siden det er så mye som skjer for tiden som vi bare må få fortelle om.
 • 6. #6 - Ina Libak

  30:43
  Ina Libak er avtroppende leder i AUF og står bak et av de aller største politiske gjennomslagene i Norge de siste årene. En beslutning som en gang i fremtiden kanskje blir stående som like viktig som da vi sa nei til svenskenes tilbud om å bytte bort halve oljeformuen mot halvparten av Volvo? I denne ukens episode kan du høre Ina forklare hvordan hun jobber for å få gjennomslag og hva hun mener næringslivet bør lære av dagens unge.
 • 5. #5 - Gunnar Greve

  42:18
  Gunnar Greve burde være kjent nok for de fleste: Musiker, låtskriver, manager og dommer i Idol gjennom fem sesonger. Det som kanskje ikke er like kjent for alle, er at han de siste par årene har pendlet mellom Norge og Hong-Kong for å bygge opp et plate- og managementselskap for to av verdens største underholdningskonglomerater. I denne ukens episode kan du blant annet høre hvordan Greve har klart å få gjennomslag hos toppsjefer i kinesisk næringsliv. Og så avslører han en verdensnyhet! 
 • 4. #4 - Assad Siddique

  36:55
  Skuespiller Assad Siddique er kjent fra roller i filmer som blant annet Izzat og Import Eksport og tv-serier som Hotel Cæsar og Kampen for tilværelsen. I det siste har han vært aktuell i hovedrollen i stykket Krenket på Nasjonaltheatret. Men karrieren startet et helt annet sted, nemlig i næringslivet. I denne ukens episode kan du blant annet høre om hvordan Assad har brukt all den motstanden han har møtt og snudd den til sin egen fordel.
 • 3. #3 - Julie Lundgren

  22:26
  Julie Lundgren er strategi- og produktdirektør i Dagens Næringsliv. Hun har ledet prosessen med å forberede et av Norges mest tradisjonsrike avishus på en papirløs fremtid. I denne ukens episode avslører Julie hvorfor det kan være smart å ha på seg en helrød buksedress når man skal få med seg en hel organisasjon på endring.
 • #2 - Joachim «Noobwork» Haraldsen

  35:26
  Joachim «Noobwork» Haraldsen (27) har allerede rukket å være gamer verdenseliten i mange år, bygget opp en av Norges største Youtube-kanaler om spill, grunnlagt et gaminghus i Oslo og startet et elitelag for esport. Og det er bare begynnelsen – for han har enda større planer for fremtiden. I denne episoden av DNX-podkasten Gjennomslag avslører Joachim blant annet hvordan han fikk en vill boost i antall Youtube-følgere ved hjelp av litt skolekritt og en fiffig markedsføringsplan.