Gezond Gesprek

Share

Onderzoek de oorzaak van je overgewicht met hoogleraar Liesbeth van Rossum

Season 3, Ep. 1

Heb je last van overgewicht, of obesitas en wil je daar iets aan doen? Hoogleraar Liesbeth van Rossum legt in deze podcast uit waarom het zo belangrijk is om te onderzoeken waardoor je overgewicht is ontstaan. Er zijn zoveel factoren die een rol kunnen spelen! Van Rossum bespreekt ze allemaal in deze podcast, en legt ook uit hoe je vervolgens een behandeling op maat kunt maken.


Prof. dr. Liesbeth van Rossum is internist en endocrinoloog (hormoondeskundige). Ze is hoogleraar op het gebied van obesitas en biologisch stressonderzoek en ze werkt in het Erasmus MC in Rotterdam. Samen met internist Mariette Boon schreef ze de internationale bestseller 'Vet Belangrijk'.


Deze aflevering van gezond Gesprek behoort tot een drieluik over overgewicht. De andere gasten zijn hoogleraar Hanno Pijl en internist Mariëtte Boon.


Gezond Gesprek wordt gepresenteerd door Karine Hoenderdos en geproduceerd door Jonne Seriese namens Dag en Nacht Media. De tune is van The Yearlings. Abonneren op Gezond Gesprek kan via Itunes. En natuurlijk kun je (en dat vinden we fijn!) een recensie achterlaten. Ook kun je mailen naar gezondgesprek@gezondheidsnet.nl.


Al voor € 1,50 per maand word je Vriend van de Show en steun je onze podcast.

More Episodes