Gezond Gesprek

Share

Alles over gluten en glutenvrij eten met Lisanne Bosch

Season 2, Ep. 21

Wat zijn gluten? Is het gezonder om glutenvrij te eten? En zo ja, hoe doe je dat? Diëtist Lisanne Bosch is gespecialiseerd in glutenvrij eten en vertelt er in deze aflevering alles over.

 

Toen Lisanne Bosch (www.glutenvrijedietist.nl) net afgestudeerd was als diëtist, kreeg ze de diagnose 'coeliakie', een aandoening waarbij glutenvrij eten van levensbelang is. Noodgedwongen ging zij zich volop verdiepen in dit dieet. Nu eet ze zelf gezonder dan ooit, en helpt ze ook haar cliënten met dit dieet. Heb je zelf ook coeliakie, of ken je iemand met die ziekte? Of heb je het gevoel dat jouw darmen heftig reageren op gluten? Luister dan beslist naar dit gesprek en leer alles over gluten en glutenvrij eten.

 

Gezond Gesprek wordt gepresenteerd door Karine Hoenderdos en geproduceerd door Jonne Seriese namens Dag en Nacht Media. De tune is van The Yearlings. Abonneren op Gezond Gesprek kan via Itunes. En natuurlijk kun je (en dat vinden we fijn!) een recensie achterlaten. Ook kun je mailen naar gezondgesprek@gezondheidsnet.nl.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @gezondnieuws en @vankarine.

More Episodes