Share

Gåshudsfaktorn

Gåshudsfaktorn


Latest episode

 • Avsnitt 5 - Känslodriven kommunikation

  44:02
  En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på temat känslodriven kommunikation. Gäster: Oskar "Psykologen Oskar" Henrikson, leg. psykolog och grundare av Habitud, Åsa Marklund, varumärkeschef på Berghs School of Communication, Petra Ryrberg, Art Director på Doe Blomberg Gottberg. Programledare: Fredrik Hillerborg.

More episodes

View all episodes

 • Avsnitt 4 - Förvåning

  46:36
  En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på förvåning i kommunikation. Gäster: Josefine Richards, copywriter på Ingo tillsammans med Youtube duon Sthlm Panda som består av Konrad och Olle. Programledare: Fredrik Hillerborg.
 • Avsnitt 3 - Ångest

  50:39
  En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på ångest i kommunikation. Gäster: Christina Luttropp Voquer, IQ och Magnus Palmstierna Eckhéll, Onemotion. Programledare: Fredrik Hillerborg.
 • Avsnitt 2 - Glädje

  40:28
  En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på glädje i kommunikation. Gäster: Hedvig Hagwall Bruckner, King och Anna Nerman, Clowner utan gränser. Programledare: Fredrik Hillerborg.
 • Avsnitt 1 - Sorg

  49:47
  En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på sorg i kommunikation. Gäster: Patrik Lundberg, Kärnhuset och Jessica W Sandberg, SOS Barnbyar. Programledare: Fredrik Hillerborg.