Share

cover art for Smakstest av mikromat - Gamingklubben Sommer

GAMINGKLUBBEN

Smakstest av mikromat - Gamingklubben Sommer

Season 1, Ep. 272

Vi mener at vi tar opp et av de store spørsmålene i verden, nemlig hvilken mikromat er best? Vi smaker på Grandiosa Calzone, Billy's, Gorby's og andre mikromat produkter i denne uformelle smaktesten!

More episodes

View all episodes

 • 291. Er Tuborg det beste juleølet? | LUKE 3 AV 24 | Gamingklubbens Julekalender 2023

  11:30
  Tuborg er ikke kjent som et kjempe godt øl. Ja, det er kanskje billig og greit å drikke, men det er sjeldent en nytelse. Hva med juleølet deres? Er det julepiss eller julesnadder?I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).
 • 290. Enda en bom av Ringnes? Test av Ringnes Lite Juleøl | Gamingklubbens Julekalender 2023

  10:19
  Ringnes har fått mye dårlig kritikk av oss i Gamingklubben for deres forsøk på å brygge øl, men er årets Lite Juleøl fra Ringnes en bom eller en hit?I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).
 • 289. Grevens Julecider | LUKE 1 av 24 | Gamingklubbens Julekalender 2023

  11:08
  I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).I årets første episode skal Vegard og Hansa smake på Grevens Julecider.
 • 288. Sony blir saksøkt & Toe of Satan 9 million scoville... - Episode 171

  58:29
  Sony blir saksøkt i England for å hindre konkurranse i salg av spill på PlayStation Store, mens Forbrukerrådet i Norge går sterkt ut mot Nintendo.Vegard og Daniel tar utfordringen når de spiser Toe of Satan
 • 287. Zelda blir en film og GTA 6 trailer kommer snart | Gamingklubben Episode 170

  01:28:40
  Hvor mange har ikke ønsket å se Link og Zelda i sin egen film? To av de mest kjente spillkarakterene noensinne blir endelig film. Nintendo jobber med å få dette til i samarbeid med blant andre Sony (faktisk).Hypen går fort over til frykt når en så kjent karakter skal bli en live action film. Hva tror vi om denne filmen? Baserer de historien på et eksisterende spill? Lager de en helt ny story?Snakk om populære spill så er traileren til Grand Theft Auto 6, eller bare GTA 6, like rundt hjørnet. Vi gleder oss!
 • 286. Mass Effect Epsilon & WoW: The War Within - Episode 169

  53:53
  Vegard og Hansa er STORE Mass Effect fans og kan nå glede seg over et nytt spill i serien, nemlig Mass Effect Epsilon. Vi vet lite om spillet da det bare er sluppet en teaser trailer, men det er likevel lov å spekulere og drømme litt. Kan BioWare gjøre et comeback med to solide spill etter hverandre i Dragon Age Dreadwolf og Mass Effect Epsilon?World of Warcraft får hele tre nye expansions. The War Within, Midnight og The Last Titan skal de hete. Disse tre utgivelsene skal dekke èn og samme historie.
 • 285. Microsoft og Nintendo blokkerer modifiserte kontrollere - Episode 168

  20:30
  I denne kortere episoden av Gamingklubben med bare Vegard snakker han litt om hva han har spilt den siste tida. Det er blant annet blitt spilt Halls of Torment, DMZ og Back 4 Blood.I en kort nyhetssegment snakker Vegard om at både Microsoft og Nintendo skal blokkere bruk av modifiserte kontrollere. Handicapforbundet har reagert sterkt på dette, og krever svar fra disse to selskapene.
 • 284. Nintendo tar frem slegga! - Episode 167

  01:14:27
  Nintendo tar frem slegga mot lokale ungdomslag og mindre turneringer. De setter ned idiotiske krav og regler for hvordan mindre turneringer, ungdomsklubber, ungdomslag og andre lokale arrangement skal få lov å drive sine Nintendo turneringer. Hva er det egentlig de driver på med???Regler som blant annet gjør det umulig å gå i overskudd, tak på billettpriser, og mye annet rart.Cities Skylines II er rett og slett ute å kjøre etter sin release på PC. Etter å ha utsatt lanseringen på konsoll var vi kjempe skeptiske i forrige ukes episode, og vår frykt viste seg å stemme. Allerede med små byer går de kraftigste PCene i sirup.
 • 283. Hvordan får man hype bak et spill? - Episode 166

  01:36:27
  Microsoft sitt oppkjøp av Activision Blizzard går endelig gjennom. Alt ligger nå til rette for at dette storkjøpet skal bli en realitet, men Microsoft har måtte gjort noen endringer i avtalen for å få til dette.Cities Skylines 2 har utsatt sin lansering på konsoll rett før spillet egentlig skulle komme ut. De innrømmer at de har problemer med ytelsen til spillet, men går likevel gjennom med lanseringen av spillet på PC. De har også skrudd opp kravene til maskinvaren som skal kjøre spillet, for nå er faktisk en RTX 3080 anbefalt. Paradox skriver hele utviklingen av The Lamplighters League som tap etter en katastrofal lansering. Dette er et spill veldig få faktisk hadde hørt om, og derfor snakker vi om hvordan man skaper hype for et spill før lansering.