Share

cover art for Playstation Showcase 2023 og mer Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 155

GAMINGKLUBBEN

Playstation Showcase 2023 og mer Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 155

Season 1, Ep. 264

More episodes

View all episodes

 • 280. Unity skremmer bort utviklere og Meta Quest 3 | Gamingklubben Episode 163

  01:33:52
  Først av alt, beklager for dårlig lyd. Rett og slett en giga tabbe av meg (Vegard). Ville likevel gi denne ut så vi ikke misser en uke, pluss straffen er bare for bra til å ikke gi ut :)Denne uken snakker vi om at Unity endrer sin betalingsmodell. Nå skal utviklerne av spill betale for hver installasjon av spillet, og det gjelder også reinstalleringer av spill. De har allerede gått litt tilbake på dette, men vi vet ikke hva de ender opp med å gjøre.Meta Quest 3 nærmer seg, en nyhet som har gått oss litt forbi egentlig i en ellers travel sommer, så vi ser på hva den tredje utgaven av den populære VR plattformen kommer til å bli.
 • 279. Baldurs Gate 3 og mer Starfield - Episode 162

  01:32:30
  Hansa gjør endelig comeback i Gamingklubben, og han har forelsket seg i Baldurs Gate 3. Han tar oss gjennom hvorfor han elsker dette spillet på høyt, og hvorfor det kan være et av tidenes spill. Vegard har spilt mer Starfield, mens i nyhetene snakker vi om Skulls & Bones.
 • 278. Stemmen bak Mario gir seg (og Hansa er utsatt pga GK regnskapsføring) | Gamingklubben Episode 161

  01:15:10
  Vi er endelig tilbake på kamera! Denne gangen i Vegard sin stue, men planleggingen av nytt studio er i gang og byggingen vil begynne fortløpende. Patreon supportere vil få eksklusive videoer fra bygging og planlegging :)I denne episoden snakker vi om DLC til Final Fantasy XVI, Vegard har vært en snartur innom Starfield og Charles Martinet, stemmen bak Mario, gir seg!
 • 277. Siste episode... før flytting av studio | Gamingklubben Sommer

  01:11:10
  NÅ ER DAGEN (nesten) her. Når dere hører dette har flyttingen til nye lokaler begynt og hverdagen er endelig tilbake hos Gamingklubben. Fra neste uke av allerede vil vi spille inn som normalt med kamera, pluss Hansa er tilbake!I denne siste episoden før flyttingen snakker vi litt om hva vi har spilt den siste uken, Starfield lekkeren er blitt arrestert, og alle tre får en mulighet til å ha en 20 spørsmåls quiz
 • 276. Playstation Portal - Ny Fallout TV serie | Gamingklubben Sommer

  52:22
  Vi er fryktelig nær slutten på Gamingklubben sommer perioden, og vi er snart inne i nye lokaler!Playstation Portal er annonsert. Kan denne enheten faktisk bli en suksess for Sony eller er den dead in the water?
 • 275. De største nyhetene fra Gamescom 2023 | Gamingklubben Sommer

  33:33
  I denne solo episoden går Vegard gjennom de største nyhetene fra Gamescom 2023. Alan Wake II, Modern Warfare 3, Tekken 8, Mortal Kombat 1 og mye annet snacks.
 • 274. Kommer GTA 6 ut i 2025? - Gamingklubben Sommer

  01:10:13
  Det spekuleres sterkt i at GTA 6 (Grand Theft Auto 6) kan komme ut i 2025, eller teknisk sett tidlig 2026. Det kommer fram i en rapport hvor Take Two, som eier Rockstar Games, sier at de forventer å tjene voldsomme mengder penger i finansåret 2025. Ingenting er bekreftet, men det er da lov å spekulere?Playstation 5 ryktes å få en oppdatert versjon hvor man skal kunne ta av selve disc driven. Per dags dato er det to modeller av den populære konsollen, så kan dette være fordi Sony ønsker seg kun èn modell?Pokemon World Championships skjer akkurat nå, men plages med mye cheating og dermed diskvalifisering av spillere.
 • 273. Modern Warfare 3, Starfield og spill for resten av 2023 | Gamingklubben Sommer

  01:03:16
  Vi nærmer oss dagen vi endelig kan komme oss inn i vårt nye studio, men har uheldigvis blitt utsatt i et par uker til. Midlertidig spiller vi inn via nett.I ukens episode snakker vi blant annet om Starfield, Modern Warfare 3, Pay Day 3 og andre spill vi ser fram til i høst
 • 272. Smakstest av mikromat - Gamingklubben Sommer

  26:35
  Vi mener at vi tar opp et av de store spørsmålene i verden, nemlig hvilken mikromat er best? Vi smaker på Grandiosa Calzone, Billy's, Gorby's og andre mikromat produkter i denne uformelle smaktesten!