Share

cover art for Kommer GTA 6 ut i 2025? - Gamingklubben Sommer

GAMINGKLUBBEN

Kommer GTA 6 ut i 2025? - Gamingklubben Sommer

Season 1, Ep. 274

Det spekuleres sterkt i at GTA 6 (Grand Theft Auto 6) kan komme ut i 2025, eller teknisk sett tidlig 2026. Det kommer fram i en rapport hvor Take Two, som eier Rockstar Games, sier at de forventer å tjene voldsomme mengder penger i finansåret 2025. Ingenting er bekreftet, men det er da lov å spekulere?


Playstation 5 ryktes å få en oppdatert versjon hvor man skal kunne ta av selve disc driven. Per dags dato er det to modeller av den populære konsollen, så kan dette være fordi Sony ønsker seg kun èn modell?


Pokemon World Championships skjer akkurat nå, men plages med mye cheating og dermed diskvalifisering av spillere.

More episodes

View all episodes

 • 292. Smakstest av Fritert kyllinghud... & Gløgg | LUKE 4 AV 24 | Gamingklubbens Julekalender 2023

  11:33
  Vi har fått fritert kyllinghud som.. snacks??!.. fra Japan når Frank (milkman på vår discord) har vært der på Tokyo Game Show.I tillegg skal det smakes på litt julegløgg.I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).
 • 291. Er Tuborg det beste juleølet? | LUKE 3 AV 24 | Gamingklubbens Julekalender 2023

  11:30
  Tuborg er ikke kjent som et kjempe godt øl. Ja, det er kanskje billig og greit å drikke, men det er sjeldent en nytelse. Hva med juleølet deres? Er det julepiss eller julesnadder?I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).
 • 290. Enda en bom av Ringnes? Test av Ringnes Lite Juleøl | Gamingklubbens Julekalender 2023

  10:19
  Ringnes har fått mye dårlig kritikk av oss i Gamingklubben for deres forsøk på å brygge øl, men er årets Lite Juleøl fra Ringnes en bom eller en hit?I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).
 • 289. Grevens Julecider | LUKE 1 av 24 | Gamingklubbens Julekalender 2023

  11:08
  I årets julekalender har vi litt av samme tema som i fjor. Med andre skal vi drikke øl, cider, og andre godsaker, men det blir også innslag av snacks i enkelte episoder. Kan røpe at noe av det vi skal spise ikke blir mottatt veldig godt. Episodene blir lengere enn i fjor, og vi skal faktisk drikke mer (vet ikke om det er en kjempe ide).I årets første episode skal Vegard og Hansa smake på Grevens Julecider.
 • 288. Sony blir saksøkt & Toe of Satan 9 million scoville... - Episode 171

  58:29
  Sony blir saksøkt i England for å hindre konkurranse i salg av spill på PlayStation Store, mens Forbrukerrådet i Norge går sterkt ut mot Nintendo.Vegard og Daniel tar utfordringen når de spiser Toe of Satan
 • 287. Zelda blir en film og GTA 6 trailer kommer snart | Gamingklubben Episode 170

  01:28:40
  Hvor mange har ikke ønsket å se Link og Zelda i sin egen film? To av de mest kjente spillkarakterene noensinne blir endelig film. Nintendo jobber med å få dette til i samarbeid med blant andre Sony (faktisk).Hypen går fort over til frykt når en så kjent karakter skal bli en live action film. Hva tror vi om denne filmen? Baserer de historien på et eksisterende spill? Lager de en helt ny story?Snakk om populære spill så er traileren til Grand Theft Auto 6, eller bare GTA 6, like rundt hjørnet. Vi gleder oss!
 • 286. Mass Effect Epsilon & WoW: The War Within - Episode 169

  53:53
  Vegard og Hansa er STORE Mass Effect fans og kan nå glede seg over et nytt spill i serien, nemlig Mass Effect Epsilon. Vi vet lite om spillet da det bare er sluppet en teaser trailer, men det er likevel lov å spekulere og drømme litt. Kan BioWare gjøre et comeback med to solide spill etter hverandre i Dragon Age Dreadwolf og Mass Effect Epsilon?World of Warcraft får hele tre nye expansions. The War Within, Midnight og The Last Titan skal de hete. Disse tre utgivelsene skal dekke èn og samme historie.
 • 285. Microsoft og Nintendo blokkerer modifiserte kontrollere - Episode 168

  20:30
  I denne kortere episoden av Gamingklubben med bare Vegard snakker han litt om hva han har spilt den siste tida. Det er blant annet blitt spilt Halls of Torment, DMZ og Back 4 Blood.I en kort nyhetssegment snakker Vegard om at både Microsoft og Nintendo skal blokkere bruk av modifiserte kontrollere. Handicapforbundet har reagert sterkt på dette, og krever svar fra disse to selskapene.
 • 284. Nintendo tar frem slegga! - Episode 167

  01:14:27
  Nintendo tar frem slegga mot lokale ungdomslag og mindre turneringer. De setter ned idiotiske krav og regler for hvordan mindre turneringer, ungdomsklubber, ungdomslag og andre lokale arrangement skal få lov å drive sine Nintendo turneringer. Hva er det egentlig de driver på med???Regler som blant annet gjør det umulig å gå i overskudd, tak på billettpriser, og mye annet rart.Cities Skylines II er rett og slett ute å kjøre etter sin release på PC. Etter å ha utsatt lanseringen på konsoll var vi kjempe skeptiske i forrige ukes episode, og vår frykt viste seg å stemme. Allerede med små byer går de kraftigste PCene i sirup.