GAMINGKLUBBEN

Share

Hvor bra er Hogwarts Legacy? - Episode 142

Season 1, Ep. 247

Hogwarts Legacy fra Portkey Games er ute, og anmelderne ser generelt ut til å like det. Vegard har lagt ned noen timer og gir sin bedømming (hittil) av spillet basert på Harry Potter franchisen.


Dead Island 2 er fremskyndet, og det er en ny trailer av Zelda: Tears of the Kingdom.


Avslutter med en 20 spørsmål i klassisk Gamingklubben stil.


Har du lyst å støtte oss og det vi lager? Sjekk oss ut på https://www.patreon.com/gamingklubben

Vi setter utrolig stor pris på de som støtter oss!


Linktree: https://linktr.ee/gamingklubben

Facebook: https://www.facebook.com/gamingklubben

Instagram: https://www.instagram.com/gamingklubben

Twitch: https://www.twitch.tv/gamingklubbentv


Gamingklubben er en #norskgaming podcast hvor vi snakker #nostalgi og #spill nyheter

More Episodes

 • 265. Topp 3 Co-op spill - Episode 156

  27:02
  I en både forsinka og amputert episode snakker Vegard og Daniel om sine favoritt Co-op spill. I tillegg har vi spilt Destiny 2, litt Diablo 4 og mest game of life med flytting og andre litt mer kjedelige ting.
 • 264. Playstation Showcase 2023 og mer Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 155

  01:07:17
 • 263. Vi har spilt Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 154

  01:11:11
  Kim har allerede blitt oppslukt i Hyrule og The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og kommer med sin foreløpige tanker om spillet.Har de forbedret irritasjonsmomenter fra det forrige spillet i serien, og hva er nytt?EU har godkjent oppkjøpet av Activision Blizzard, mens CMA i Storbritannia står fast på sitt. Kan dette kjøpet egentlig føre med seg noe godt for forbrukeren?
 • 262. Hvorfor gjør vi egentlig dette? - Episode 153

  58:34
  I en litt annerledes episode da Vegard er i Bodø snakker han og Kim litt om hvorfor de egentlig driver på med podcasting og streaming.Alt fra de store utfordringene til ting som motiverer.
 • 261. Meta Quest livestream og spill vi gleder oss til - Episode 152

  01:01:41
  1. juni skal Meta ha en livestream på 40 minutter om spill.Som fans av plattformen drømmer vi litt om hvilke spill vi gjerne kunne tenkt oss å sett på Meta Quest VR. Samtidig snakker vi om en potensiell Meta Quest 3 og hva vi ønsker oss av nye features.Vi er godt inne i 2023 og ser fremover i året for å finne noen spill vi ikke kan vente med å spille!
 • 260. Activision Blizzard oppkjøpet er STOPPET! - Episode 151

  01:26:16
  Engelske myndigheter sier nei til at Microsoft skal kjøpe opp giganten Activision Blizzard. I en rapport sier de at de er bekymret for at cloud spilling skal komme et stort steg nærmere monopol om dette kjøpet fullføres.Microsoft skal selvfølgelig anke denne dommen, så det er nok neppe det siste vi hører om oppkjøpet
 • 259. Vi har bursdag! - Episode 150

  01:35:00
  Etter over tre år, over 300 forskjellige uploads, og 150 episoder av hovedshowet mimrer vi tilbake til "gamle dager"
 • 258. Ny håndholdt konsoll fra Sony? - Episode 149

  01:08:13
  Daniel og Vegard har spilt blant annet det nye Bayonetta spillet, mer DMZ (selvfølgelig), Sims 4 og annet snacks.Playstation skal etter ryktene planlegge å lansere en ny håndholdt konsoll. Denne konsollen går for tiden under kodenavnet Q Lite. Kan Playstation utfordre Nintendo?
 • 257. Påske spillintro quiz! - Episode 3/3

  20:50
  I riktig Gamingklubben tradisjon kjører vi påskequiz nå i påska.Hvem er best på spillmusikk? Alt fra klassiske retro låter til moderne mesterverk.Selvfølgelig har vi en straff til de som ikke vet svaret. Nå er det en Carolina Reaper chilisaus som står for tur..Sjekk ut www.chilisauser.no for et fantastisk utvalg