GAMINGKLUBBEN

Share

Anmeldelse av Kirby's Return to Dreamlands

Season 1, Ep. 251

Daniel har spilt Kirby's Return to Dreamland Deluxe som er tilgjengelig på Nintendo Switch.


Den rosa sjarmøren er tilbake i en deluxeutgave av Kirby’s Adventure Wii som nå kommer til Nintendo Switch!

En dag krasjer et mystisk romskip på planeten Popstar! Det er opp til Kirby og vennene hans å hjelpe den mystiske karakteren Magolor ved å løse en rekke fengende oppdrag. Du kan spille med opptil tre andre venner idet dere utforsker Dream Land og hjelper Magolor med å fikse romskipet hans.


FINN DIN YNDLINGSEGENSKAP!

I tillegg til kopieringsegenskapen du kjenner fra før, slik som sverd, piske og andre, får vi i dette spillet debuten av kopieringsegenskapen «Mecha Copy Ability». Bli en robot og fly gjennom skyene, angrip på avstand med den kule kanonen eller slå fra deg helt inntil fiendene. Du kan også sluke glødende fiender for å bruke «Super Abilities». Dette er ultrasterke versjoner av kopieringsegenskapene som virkelig kan gjøre en forskjell om du er i knipe!


MORO MED MINISPILL!

Du kan også ta en pause fra eventyret og invitere på minispillmoro for opptil fire spillere. Her kan du spille kjente og kjære minispill slik som «Ninja Dojo», «Samurai Kirby» eller det helt nye minispillet «Magolor’s Tome Trackers».

More Episodes

 • 265. Topp 3 Co-op spill - Episode 156

  27:02
  I en både forsinka og amputert episode snakker Vegard og Daniel om sine favoritt Co-op spill. I tillegg har vi spilt Destiny 2, litt Diablo 4 og mest game of life med flytting og andre litt mer kjedelige ting.
 • 264. Playstation Showcase 2023 og mer Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 155

  01:07:17
 • 263. Vi har spilt Zelda: Tears of the Kingdom - Episode 154

  01:11:11
  Kim har allerede blitt oppslukt i Hyrule og The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og kommer med sin foreløpige tanker om spillet.Har de forbedret irritasjonsmomenter fra det forrige spillet i serien, og hva er nytt?EU har godkjent oppkjøpet av Activision Blizzard, mens CMA i Storbritannia står fast på sitt. Kan dette kjøpet egentlig føre med seg noe godt for forbrukeren?
 • 262. Hvorfor gjør vi egentlig dette? - Episode 153

  58:34
  I en litt annerledes episode da Vegard er i Bodø snakker han og Kim litt om hvorfor de egentlig driver på med podcasting og streaming.Alt fra de store utfordringene til ting som motiverer.
 • 261. Meta Quest livestream og spill vi gleder oss til - Episode 152

  01:01:41
  1. juni skal Meta ha en livestream på 40 minutter om spill.Som fans av plattformen drømmer vi litt om hvilke spill vi gjerne kunne tenkt oss å sett på Meta Quest VR. Samtidig snakker vi om en potensiell Meta Quest 3 og hva vi ønsker oss av nye features.Vi er godt inne i 2023 og ser fremover i året for å finne noen spill vi ikke kan vente med å spille!
 • 260. Activision Blizzard oppkjøpet er STOPPET! - Episode 151

  01:26:16
  Engelske myndigheter sier nei til at Microsoft skal kjøpe opp giganten Activision Blizzard. I en rapport sier de at de er bekymret for at cloud spilling skal komme et stort steg nærmere monopol om dette kjøpet fullføres.Microsoft skal selvfølgelig anke denne dommen, så det er nok neppe det siste vi hører om oppkjøpet
 • 259. Vi har bursdag! - Episode 150

  01:35:00
  Etter over tre år, over 300 forskjellige uploads, og 150 episoder av hovedshowet mimrer vi tilbake til "gamle dager"
 • 258. Ny håndholdt konsoll fra Sony? - Episode 149

  01:08:13
  Daniel og Vegard har spilt blant annet det nye Bayonetta spillet, mer DMZ (selvfølgelig), Sims 4 og annet snacks.Playstation skal etter ryktene planlegge å lansere en ny håndholdt konsoll. Denne konsollen går for tiden under kodenavnet Q Lite. Kan Playstation utfordre Nintendo?
 • 257. Påske spillintro quiz! - Episode 3/3

  20:50
  I riktig Gamingklubben tradisjon kjører vi påskequiz nå i påska.Hvem er best på spillmusikk? Alt fra klassiske retro låter til moderne mesterverk.Selvfølgelig har vi en straff til de som ikke vet svaret. Nå er det en Carolina Reaper chilisaus som står for tur..Sjekk ut www.chilisauser.no for et fantastisk utvalg