Share

cover art for 39. Matkonst

Frukostfolket

39. Matkonst

Season 2

Den senaste veckan har vi märkt att det blivit vanligare och vanligare att det smyger sig in ett konstnärligt stråk i sättet man lägger upp och serverar mat på på sociala medier. Vi vill tipsa om några nya fantastiska konton som ni kan följa för omedelbar inspiration. Och så lite agg mot jobbiga samhällsfenomen som respektlösa bilister också såklart, det är sen gammalt. Varmt välkomna!

More episodes

View all episodes

 • 46. Sista Frukostfolket

  22:33
  Kära vänner, plötsligt har det blivit dags att ta farväl - i det här formatet. Podden sätter P efter ett fantastiskt roligt år där vi fick ta oss igenom pandemi och flera månaders isolering tillsammans med alla er livsnjutare. Ni har varit SÅ inspirerande och peppande när vi fått skapa tips och sätt att utveckla frukosten i våra hem. Tack, tack. Hoppas vi ses igen på en frukostträff, ett café eller med en mugg kaffe på stan. Nu säger vi farväl i en sista tillbakablick över året som gick. Ha det underbart!!
 • 45. Vårfrukosten

  31:27
  Vi känner att våren är på väg, och med den sträcker sig våra smaklökar efter krispigare salladsblad, fräschare juicer och frasiga croissanter. Vi lever upp helt enkelt, och tänkte presentera en perfekt vårfrukost för er, så att också ni kan njuta till fullo, lutade mot en bergsknall i solen och med en nyupphälld kopp kaffe stadigt i er hand. Välkomna!
 • 44. Trysil

  39:45
  I veckans avsnitt berättar Hanna om hytte-livet uppe på fjället, med 20 familjemedlemmar och snö på taket upplever de norska Trysil på det sätt det ska upplevas så att säga. Hjärtligt välkomna!
 • 43. Resedrömmar

  40:52
  Hur mycket har inte pandemin och karantän-livet fått oss att längta efter främmande och fjärran platser igen? I det här avsnittet låter vi drömmen få vingar och ger oss ut på varandras önskelistor och resmål framöver. Välkomna!
 • 42. Köksdrömmar

  38:08
  Vad hade alla våra frukosttips varit värda om det inte vore för platsen i vilken vi realiserar dess beståndsdelar, nämligen köket! Ett rum byggt helt efter våra vanor och behov, unikt i sitt slag och sällan bra för någonting utöver det. Vilka är våra favoritdetaljer i ett kök? Vad letar vi efter när vi vill göra förändringar, och vilka associationer väcker det inom oss från vår barndom? Ni får se om ni hänger med, trevlig fredag!
 • 41. Alla hjärtans dag

  36:38
  Inga förhoppningar nu, men om du tänkt överaska oss med frukost på sängen på Alla Hjärtans Dag på måndag kommer här en liten checklista på vad som skulle göra oss extra glada och förälskade. OCH överraskade såklart. Oavsett så går ju vägen till hjärtat alltid via kaffekannan. Välkomna!!
 • 40. Köpenhamns modevecka

  34:01
  Köpenhamn Fashion Week är över oss! Det är knappt så att man hinner få i sig frukost, men en ny garderob lyckas vi ändå drömma om. Följ med Hanna bakom kulisserna och se vad som förändrats och inte efter jämfört med före pandemin. Och ha en hjärtligt skön fredag, välkomna!!
 • 38. Second breakfast

  42:53
  Hoppas frukosten smakade bra, för här kommer en till! Vi slår ett slag för den andra frukosten, detta älskade mål utan namn där alla möjliga små läckerheter får plats. Vi tänker på nutella, franska bakverk, pistagekräm och en massa annat syndigt gott. Men först, en kort ode till well-being, bastu, nudistbadstränder och ljusterapi. Vilken härlig fredag det kommer bli, välkomna!!