Share

cover art for Nerdfriendly & Världen Vittrar 2

Fria Lekar av Nerdfriendly

Nerdfriendly & Världen Vittrar 2

Season 1, Ep. 2

FRIA LEKAR av Nerdfriendly är en "actual play podcast" där vi, gänget från Nerdfriendly testar spel utgivna av Fria Ligan.

I dessa avsnitten som vi kallar för Nerdfriendly & Världen Vittrar så testar vi rollspelet Mörk Borg. Ett spel som har beskrivits som rollspelsversionen av ett deathmetal-album.

I avsnitt 2 av Nerdfriendly & Världen Vittrar så fortsätter historian om Qilnak, Malgar och Törn. De fortsätter utforska grottorna eller katakomberna som de befinner sig. Vilka hemligheter och vilka hemskheter väntar här?

More episodes

View all episodes

 • 3. Nerdfriendly & Världen Vittrar 3

  01:05:39
  FRIA LEKAR av Nerdfriendly är en "actual play podcast" där vi, gänget från Nerdfriendly testar spel utgivna av Fria Ligan.I dessa avsnitten som vi kallar för Nerdfriendly & Världen Vittrar så testar vi rollspelet Mörk Borg. Ett spel som har beskrivits som rollspelsversionen av ett blackmetal-album.Malgars öde avslöjas i avsnitt 3 av Nerdfriendly & Världen Vittrar. Hur ska de som grävt sig ur sina gravar ta sig ifrån kyrkogården? Är Dödgrävaren deras enda chans? Allt detta och mer får vi reda på i detta sista avsnittet av vår Mörk Borg ONE-SHOT.
 • 1. Nerdfriendly & Världen Vittrar 1

  01:04:41
  FRIA LEKAR av Nerdfriendly är en "actual play podcast" där vi, gänget från Nerdfriendly testar spel utgivna av Fria Ligan.I dessa avsnitten som vi kallar för Nerdfriendly & Världen Vittrar så testar vi rollspelet Mörk Borg. Ett spel som har beskrivits som rollspelsversionen av ett deathmetal-album.I avsnitt 1 av Nerdfriendly & Världen Vittrar så börjar vi berätta historian om Qilnak, Malgar och Törn. De får ett obehagligt uppvaknande och börjar utforska var de är och hur de ska ta sig vidare.
 • Nerdfriendly & Världen Vittrar 0

  37:49
  FRIA LEKAR av Nerdfriendly är en "actual play podcast" där vi, gänget från Nerdfriendly testar spel utgivna av Fria Ligan.I dessa avsnitten som vi kallar för Nerdfriendly & Världen Vittrar så testar vi rollspelet Mörk Borg. Ett spel som har beskrivits som rollspelsversionen av ett deathmetal-album.Detta är avsnitt 0 (session 0), ett avsnitt innan vi börjar spela spelet och bara bygger karaktärer och försöker förstå vad Mörk Borg är för något. Om ni bara vill höra historian, vår improviserade radio teater, så rekommenderar vi "Nerdfriendly & Världen Vittrar 1".