Framtidsbolagen

Share

Specialavsnitt - Vad är ett Framtidsbolag

Season 1, Ep. 24

Dagens avsnitt är ett specialavsnitt där det sammanfattats vad ett framtidsbolag är, det ges även en återblick med tidigare gästers svar på frågan "Vad är ett framtidsbolag"


Under denna tid så har det varit mycket intressant att lära känna alla bolag och även om de kommer från olika branscher så är den gemensamma nämnaren att alla anser att Framtiden behöver vara hållbar.


Nedan finner ni länken till FN:s 17 globala mål för en hållbar utveckling

https://fn.se/globala-malen-for-hallbar-utveckling/


Programledare; Hampus Rebjö


Framtidsbolagen presenteras av Finanstid, finansnyheter om alternativa investeringar.


Disclaimer:

Framtidsbolagen bedriver inte tillståndspliktig verksamhet. Framtidsbolagen är inte ansvariga för eventuella investeringsbeslut pga information som framkommer i podcasten.

More Episodes

4/19/2022

Lyckas med din rekrytering - Happyr, Lennart Engelhardt

Season 1, Ep. 31
Hur kommer det sig att 68 % av alla nyrekryteringar avslutas inom 18 månader? Ekonomiskt räknar man med att en felrekrytering kostar företaget uppemot 1 miljon kronor, och där den psykiska påfrestningen även den kan bli väldigt hög. Men hur ska man som företag egentligen vända trenden och börja rekrytera rätt?I dagens avsnitt träffar programledare Hampus Rebjö, Lennart Engelhardt från Happyr, som har utvecklat en effektiv matchningsteknik mellan företag och arbetssökande. För att lyckas med rekryteringen använder sig bland annat Happyr av ai-baserade personlighetstester. Testerna fokuserar på vem den arbetssökande är snarare än vad som står på CV:t. Happyrs rekryteringsprocess är också fördomsfri, för att på så vis nå de bäst lämpade kandidaterna oberoende av kön, ålder och namn. Lennart beskriver Happyrs metod som ett samarbete mellan digitalisering kopplat till mänsklig intelligens. Ta del av detta mycket intressanta poddsamtal om hur du kan lyckas med din rekrytering.Det här är den 5:e delen av totalt 6 avsnitt i Syncro Group serien, där Hampus Rebjö träffar de olika bolagen som ingår i det börsnoterade bolaget Syncro Group.Programledare; Hampus RebjöFramtidsbolagen presenteras av Finanstid, finansnyheter om alternativa investeringar.Disclaimer:Framtidsbolagen bedriver inte tillståndspliktig verksamhet. Framtidsbolagen är inte ansvariga för eventuella investeringsbeslut pga information som framkommer i podcasten.