Share

cover art for Anne Helene Gjelstad

Fotopodden

Anne Helene Gjelstad

Season 5, Ep. 10

Anne Helene Gjelstad er en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf i Oslo og Bærum. Hun skaper kunstneriske, personlige bilder og holder fotokurs.

More episodes

View all episodes

 • 15. Marina Tennefoss

  44:07
  Marina Tennefoss har fotografer tidligere rusavhengig for sitt prosjekt "Vi trodde vi kunne fly". I dette prosjektet har Marina jobbet med tidligere rusavhengige og portrettert dem og hørt deres historier.VI TRODDE VI KUNNE FLY er en fotobok fylt med menneskemøter og livskrigere som har berørt meg, og det er med stor respekt og glede jeg nå kan vise frem hva jeg har jobbet med.https://tennefoss.no/vi-trodde-vi-kunne-fly
 • 14. Roger Brendhagen: Slik kan du leve av å være fotograf

  01:11:02
  Vi har besøk av Roger Brendhagen som forteller om hva du kan gjøre for å tjene penger som fotograf.
 • 13. Hvordan ta bilder på safari

  01:08:30
  Skal du på safari? Hør denne podcasten først! Her kommer Erik og Lars-Erik, som nettopp har kommet hjem fra sin første safari i Kenya, med gode tips og råd til deg som vurderer din første safari.Lars-Erik sin Instagram:instagram.com/blenne
 • 12. Hvordan starte din egen podcast

  41:49
  Lyst til å starte din egen podcast, men du vet ikke hvordan du gjør det? Hør Erik og Thomas, programlederne til Fotopodden, komme med tips og triks til hvordan du starter din egen podcast.
 • 11. Ting som irriterer oss

  01:00:33
  I dag skal vi ventilere litt over ting som irriterer oss med kameraer, teknologi og kamerabransjen. Dere trenger ikke å være enige, dere trenger ikke å komme med gode råd, men vi er veldig takknemlig for at dere lytter!
 • 10. Sensur, privatisering og algoritmer

  01:03:54
  I dagens episode snakker vi om ytringsfrihet, hvem bestemmer hva som kan ytres og hvem bestemmer hva du har lov til å fotografere/filme/dokumenter.
 • 9. Å være journalist i Belarus, hva som skjedde ved presidentvalget i 2020 og hvorfor så mange måtte flykte

  01:08:52
  Dagens gjest er en belarusisk dokumentarfilmskaper som må bo i eksil av frykt for egen sikkerhet. Det er ingen video denne gangen, også av hensyn til hennes og familiens sikkerhet. Hør denne ukas episode om hvordan det var å være journalist i Belarus, hva som skjedde ved presidentvalget i 2020 og hvorfor så mange måtte flykte.
 • 8. Cyan Studio

  53:58
  CYAN studio er et fotokollektiv med utleie av studiorom og mørkerom til fotografer. I tillegg driver CYAN med formidling og visning av fotokunst gjennom CYAN galleri.
 • 7. Innholdsprodusent Pedro Lemos

  52:51
  Pedro Lemos er en innholdsskaper fra Brasil, bosatt i Oslo, med lidenskap for sportsfotografering og historiefortelling. Pedro har jobbet for Tony Hawk og Red Bull i mange år, og har filmet eventer over hele verden, inkludert X-Games i Kina. Han startet nylig sitt eget selskap (Lemos Media), som produserer innhold for flere idrettsutøvere og varemerker.