Share

cover art for #342 Høgmo til Japan, hvem vinner Eliteserien 2024 og den bhutanske Ronaldo

Fotballklubben

#342 Høgmo til Japan, hvem vinner Eliteserien 2024 og den bhutanske Ronaldo

Ep. 342

Denne episoden inneholder prat om emner som inkluderer hvem vinner Eliteserien 2024, Den bhutanske Ronaldo, Høgmo til Japan, seriemester etter boksemetoden, Sapmi og Tonny Woodcock har bursdag.

Dessverre er episoden noe preget av at vi har sett Emerson Royals sønn bli født på instagram like før opptak.

More episodes

View all episodes

 • 352. #352 Marinakis´ dommerproblemer og beste nordmann uten landskamp

  50:26
  Nottingham Forest klager på VAR, og merkelig nok har det skjedd tidligere at deres eier Marinakis har vært sint på dommere. En annen klubbeier har skadet seg på rullebrett, mens Janne Jönsson takler fra sidelinjen. I tillegg gjør vi et forsøk på å finne ut av hvem som er tidenes beste norske spiller uten a-landskamper.
 • 251. #351 Kanu på Hamar, Cantona i Kristiansand og Pudel i Bielefeld

  56:11
  Nwankwo Kanu har besøkt Hamkam en tur, mens Eric Cantonas konsert i Kristiansand ikke blir beskrevet på veldig flatterende vis. Pompey rykket opp og mange kan rykke ned fra Championship. Sagspon var tydeligvis veldig vanlig måte å merke opp banen, mens det var vanskelig å blidgjøre Fredriksstad Blad på 1930-tallet.
 • 350. #350 Joe Kinnear, grusbanetips og broren til Osama Vinladen

  47:05
  Noen lag spiller kynisk, andre tar den med hånda innenfor 16-meteren når ballen er i spill. Bayern vinner ikke ligaen, kanskje fordi de ikke har Mané, Sané og Kane. Mer kaos i Fenerbahce, Joe Kinnear er død og André Danielsen har byttet klubb. Vi sjekker også ut hva broren til Osama Vinladen heter, og deler noen meget gode klengenavn fra kaia i Göteborg.
 • 349. #349 Landslagsspilleren som satt inne for utpressing

  54:28
  Eliteseriestart, TIFO på årsmøte i Fenerbahce og den norske landslagsspilleren som satt inn for grov utpressing av en bonde i Odalen. Det blir også prat om "Den vaiende maiskolben" og andre gode klengenavn fra Sveriges VM-tropp i 1958.
 • 348. #348 Aldersjuks i Kamerun og elgkjøtt på årsmøte

  51:32
  Årsmøtesesongen fortsetter å levere, Kamerun fortsetter å ha litt problemer med aldersjuks og blir Saarbrücken eller Neverkusen pokalmestere i Tyskland?Også skryter vi uvant mye av Haugesund.
 • 347. #347 AK47, grusbaner og Podolskis kebab-imperie

  01:01:16
  Vi tipper 8. og 9.-plassen i årets Eliteserie, tar for oss den eneste (?) grusbanen som fortsatt finnes i norsk seniorfotball, ser nærmere på det gode klengenavnet AK47 og ikke minst: hvor stor er egentlig Lukas Podolskis kebab-imperie blitt?
 • 346. #346 Stan Bowles, kneskli og Ronaldinho i tyrkisk reality-TV

  01:00:33
  Ronaldinho har økonomiske problemer, og har dukket opp i reality-show rundt Middelhavet. Det har også vært litt for mange fotballspillere i ulike aldre som har dødd den siste uka, og vi tar for oss noen highlights for noen av dem. Pluss litt feiringer, Norges tredje beste fotballspiller og hvilket norsk lag som kommer til å skuffe i år. s
 • 345. #345 Andreas Brehme, Rekdal sparket og landslagsspillere på nivå 11 i England

  01:02:19
  Denne episoden inkluderer vårt beste Roy Hodgson minne, Andreas Brehmes viktigste spark, Oppsals første landslagspiller, og en ikke så vakker historie om et lag på nivå 11 i England med en eier som har truet med å drepe alle i Cardiff.HeiHvis du leser helt ned hit er belønningen at du i et begrenset tidsrom kan melde deg på gjesteliste til premieren på dokumentaren Nødlandslaget på Carls i Oslo 29. februar: https://nodlandslaget.softr.app/
 • 344. #344 Korttriksfeiring, svenske trusler og islandsk ligacup

  01:00:13
  Korttriksfeiring i finalen i Afrikamesterskapet, seier til hjemmelaget i Afrikamesterskapet, trusler i svensk fotball, Bacary Sagnas nye karriere, Ceferin går av(?) og islandsk ligacup. Alt det vanlige.